10. heinäkuuta 2011

Viikonlopun kuulumisia








Tässäpä vähän miun viikonloppuu kuvien muodossa. Ekan kuvan kädentaitojen tuotokset tosin on kuluneelta viikolta, tommosta oon saanu töissä aikaan :D Ollaan siis lasten kanssa taiteltu paperista kaikkee, tehty silkkipaperipupuja ja maalattu kiviä. Lisäks oon pelannu lipunryöstöö männä viikolla varmaan enemmän mitä aiemmin yhteensä ikinä. Huomenna tulis poliisisetät vierailulle ja torstaina suunnataan Sinkkolaan. Sain myös kuullu et vikaks kaheks ja puoleks viikkoo pääsen ihan tuossa vieressä olevaan päiväkotiin töihin eli työmatka lyhenee huomattavasti.

Muuten viikonloppuun on kuulunu vähän valokuvailuu, paljon jätskii ja reenii ja tietty rusketusrajat. Kuljen varmaan loppukesän painijanselkätopeissa ku niistä on tullu kivat rajat tuolla töissä ja reenatessa. Vika kuva tavaroista, joita löyty Kerubin kulttuuritavaroiden vaihtotorilta. Eli ei maksanu yhtään mitään :)

Tokavika kuva on otettu salilta, jossa oon taas päässy käymään pitkän tauon jälkeen. Oon myös yhdistäny huvin ja hyödyn, eli samalla ku crosstrainerilla reenailen nii oon pystyny kattoo telkkarii ku ite en semmosta omista. Lisäks penikka on vaivannu taas, nii en oo pystyny juoksee. Kilpakävelee pystyy kuitenki hyvin, eli siitä on otettava ilo irti. Kävin perjantaina töitten jälkee kävelee kevyen 20 x 200 m/200 m kävelypalautuksilla ja meni suht hyvin vaikka oliki iha sikakuuma reenata. Keskuskentän mittari näytti 33 astetta... Tänään kävin tekee tekniikkaa ja siihen päälle satasen pätkiä. Vähä kyllä ärsyttää ku ei pysty juoksee.

Mut kohta pitäis suunnata nukkuu ku huomenna ois taas aikane herätys ja polkupyöräilyy töihin. Vaikkei pitäis valittaakaan näistä helteistä nii oon ihan tyytyväinen et ens viikollle vähä viilenee. Miun huone, joka on hirmu kylmä talvella ja on ollu myös viilee alkukesästä, alkaa nyt olla tosi lämmin enkä tietenkää omista tuulentinta. Nii ois kiva jos vähä viilenis nii pystyis kunnolla nukkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti