30. elokuuta 2011

Rain Over Me



Olin siis viikonloppuna kävelle tuolla Espoossa ja oon kyllä tyytyväinen. Viikko sitte SM:issä kävelty enkka parani 40 sekuntii :) kerranki oli samantasoinen kävelijä, jota pysty peesaa enkä sortunu liian kovaan alkuvauhtiin niinku yleensä. Lisäks voitin tuon kisan, mikä on harvinaista miun kohalla :D Mut parin viikon päästä viel yks kolmosen kisa ja siitä viikko eteenpäin ehkä viel yks maantiekymppi. Sit ois kausi taputeltu läpi.

Tänään alko myös koulu mut ei siis vielä virallisesti,vaa oltii ryhmäyttää mein ykkösii ja opettaa HP:n käyttöö. Ihan mukaviltahan nuo vaikutti ja joukossa on viel miun kaks kaverii. Olin myös ahkera ja pyöräilin kouluun. Kevyet 15 km suunta. Pääsin myös pitkästä aikaa ulkoiluttaa haalareita.

Koulun jälkeen oli viel junnujen fysiikkareenit. Tosin porukkaa ei paikalla paljo ollu, mut onneks fysiikkaa pystyy tekee pienemmälläki porukalla. Vejettiin intervalleja, mikä oli ihan jees koska ne on taas semmoi mitä ei ite tulis tehtyy. Huomenna vapaata ja torstaina sit kouluun, jossa pitäis käyä jotain kertoillee opiskelijakorttiasioista. Ja sit illalla vähän kaupunkikierrosta (lue:ryyppäämistä), no itehän ajattelin juua suht nätisti. Ja mitä luultavammin muutto Tornioon tapahtuuki jo lokakuun alussa, meinaa ehkä pien paniikki iskee.

En oo myöskään hirveesti kerinny kuvailee, koska koulutehtävät. Tai siis rästissä olevat kesäopinnot. Vaikka on ollu sateista ja oon ollu vaan sisällä. On miul kumminkii jo melkein sivu siitä kahentoista sivun esseestä kirjotettu. Ehkä sitten huomenna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti