25. elokuuta 2011

Ei se määrä vaan se laatu

Tänään olin siis junnujen fysiikkareenissä ja oli kivaa, vaikka porukkaa olikin suhteellisen vähän. Mut ollaan sitä joskus tehty fysiikkaa kolemlla tai neljällä hengellä ja lajia myös. On kyllä ihan eri motivaatio reenata porukassa ku mitä yksin. Siks miulla kulkeekin varmaan salibandy mukana kävelyn rinnalla, koska tartten porukan, jonka kaa reenata. Reenaan siis syyskuun junnujen kanssa ja sit lokakuussa toivottavasti pääsen reenaa paikallisen naisten joukkueen kanssa. Tavoitteet siis ois päästä ihan siihen pelaavaan joukkueeseen mut kattoo nyt ku pääsee sinnen vasta lokakuussa. Mut on siellä ainaki joku höntsäilyporukka. Ei vaan kehitä nii paljoo. 

Kuvia en oo nyt jaksanu ottaa ku oon ollu vaan kotona reenejä, salilla käymistä ja lenkkejä lukuunottamatta ja yrittäny kovasti lukee tenttiin. Tuntuu vaan et siitä ei tuu mitään kun kielten tenttejä lukuun ottamatta oon tehny tentin viimeks joskus marraskuussa. Ja sainpa muuten ekan arvosanan tämän kurssin yhestä esseestä. Voin kertoo et pikkasen yllätti ku opintokortissa komeili 4 (asteikolla 1-5). Lähetin siis tän esseen et no kai tää läpi menee-asenteella ja painoarvokin oli vaan 20 % :D Mut huomenna siis tentti ja sit semmoi 12 sivun essee oottaa vielä inspiraatioo tai oikeestaan motivaatioo. Ja pari kriminologian esseetäkin ois vielä tekemättä. Lisäks päätin et en teekkään harkkaa, koska tajusin et kaikki liikuntajutut on oikeestaan iltasin ja kovasti luotan siihen et iltasin mie reenaan kovaa. Elikkä siis valitsin erityiskasvatuksen orientaation ja jouduin samalla luopuu seikkailusta. Mut aina ei voi saaha kaikkee mitä haluaa.

Huomenna siis tentin kautta kotia ja lauantaiaamuna aikasin Espooseen, missä vuorossa ois kauven vika vitosen kisa ja sen jälkeen syömään kaverin kanssa. Ja alkaa myös Daegun MM-kisat eli voipi hyvinki olla et unirytmi menee taas sekasin. Mut sen näkee sitte, ainaki miesten 50 km kävely oiski kiva nähä vaikka tuleeki joskus kahelta yöllä Suomen aikaa, mut onneks viikonloppuna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti