23. elokuuta 2011

Se tunne kun...


...istut autossa 18 tuntia yhden kisan takia ja kävelet kisassa uuden ennätyksen. Kutakuinkin noin meni miun Facebookpäivitys. Kisa meni siis ihan jees, toki paremminki ois voinu mennä. Jäin C-luokasta vielä reilu 20 sekkaa, mut ennätys tuli mikä oli pääasia ja menin tilastoissa miun siskon eelle alle sekunnilla, mikä on ehkä ainutlaatuista eikä tuu enää toistuu. Tosin ennen kisaa meinas iskee paniikki ku auto sammu kilometri ennen kisapaikkaa eikä lähteny enää käyntiin. Juoksin sit siinä ihan paniikissa auto-opasteiden perusteella noin kilsan matkan kisapaikalle. Ei siinä muuten mitään, mutku oli 20 min aikaa varmistaa osanotto. No löysin perille ja jäi miulle ruhtinaalliset 8 min aikaa jäljelle :D

Kisan jälkeen suunnattiin autokorjaamolle, jossa pitkän yrityksen jälkeen saatiin korjaaja tulemaan paikalle. Kävin ootellessa viel kattoo vähän kisoja ja shoppailee vähän kisapaikalla. Mukaan tarttu kisapaita x 2, Puman toppi ja parit urheilusukat. Illalla päästiin ajamaan poispäin ja oltiin yötä Tuuloksessa hotellissa. Ei paha, aamiainen ja kaikki kuulu hintaan (alunperin siis oli tarkoitus lähtee ajamaan kotiin heti miun kisan jälkeen).

Sunnuntaina käytiin viel katsastaa Lappeenrannan hiekkalinnat, jossa tänävuonna teemana oli sirkus. Ollaan muuten varmaan joka toinen kerta käyty katsastaa nuo hiekkalinnat jonku kisareissun yhteydessä :D

Tää viikko onki menny reenaillessa ja tenttiin lukiessa. Kävin myös tänään pitkästä aikaa rullaluistelemassa 1h 30 min. Mahtaa huomenna tuntuu jaloissa. Lauantaina kuitenki suunta taas muualle, tällä kertaa Espooseen, jossa vielä yks tilaisuus parantaa vitosen tulosta ja sit ruokatreffit saman kaverin kaa kenen kaa nähtiin Turku/Helsinki-reissulla :)

Ainii ja asuntokin Torniosta on saatu. Ja nyt pitäis vielä päättää että teenkö sittenkään harkkaa vai erkan orientaation. Ja ens jakson kontaktipäivätki tuli tietoon. Voin kertoo et vähän turhauttaa et kouluu on kerran tai kaks viikkoon (ei siis tuossa vikaa) mut ku syyskuun puolenvälin jälkeen on vajaan kolmen viikon tauko ja sit lokakuussa vielä kaks päivää, mitkä siis vaikeuttaa miun Tornioon muuttamisen aikaistamista. Ois ollu vaan syyskuussa tiiviimmin. Mut ens viikolla kouluun ja ykkösiä ryhmäyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti