22. lokakuuta 2011

Paikallisia urheilumahdollisuuksia ja penkkiurheilua


 Oon viettäny urheilullista viikonloppuu ja päässy vihdoinki testaa paikallisia urheilumahollisuuksia. Eilen suuntasin koulun jälkeen tuonne naapurimaahan Aspenhallille ja kävin tekee siellä syksyn ekan kilpakävelyreenin hallissa. Tein alkuverkan (av) ja kävelin 10 kierrosta (yks kierros 175 m) ja joka kierroksen välissä vähän lihaskuntoo/liikkuvuutta. Lopuks juoksin viellä 6 x 60 m ja hölkkäilin vähän. Tuntu ihan hyvältä kävellä ja juosta, varsinki ko pysty vihdoin juoksee ilman et penikat vaivaa. Pikkasen tuntu kyl kireyttä säärten etuosissa nii hieronta vois olla aika jees kohan täältä löytäis jonku hyvän ja edullisen hierojan.

Saatoin myös vähän käyä ostoksilla hallilta tullessa. Kaverin fb-statuspäivityksen myötä alko tehä mieli joulupukkisuklaata joten semmone oli pakko ostaa. Lisäks kävin vähän Skopunktenilla kattelee talvikenkiä ja eihän noita voinu kauppaan jättää ko olivat vielä alennuksessa. Hintaa noille jäi 99 kr (alkup. 249) eli n. 11 €. Toivottavasti lämmittävät sit talvella.

Tänään kävin päivällä testaa läheisen uimahallin ja täytyy myöntää et oli kyllä tosi jees. Kaikki perusjutut mitä muissaki halleissa mutta sen lisäks myös syvä allas (4 m), jossa pystyy uimahyppyjen lisäks myös vesijuoksee ilman et jalat osuu pohjaan. Kui luksusta. Mietin et tuonne vois ostaa vaikka semmoi 20 kerran kortin. tyhymää ko ei ollu 10 kerran. Vesijuoksin 30 min ja uin 40 min. Tuolla vois vaikka käyä joskus jo ennen kouluu ko se aukee jo 7.00 ja on matkan varrella. Ärsyttää ko Aspen on auki vaan iltasin nii ei voi sielä käyä tekee mitään aamureenii.

Illalla olin sit kattoo SBT Tornion pelejä ja vähän valokuvailee myös ko ei tarvinnukkaan mennä toimitsee. Vikasta pelistä ei kyllä toimintaa ja jännitystä puuttunu. Kotijoukkue voitti sit lopulta 5-4 ja vierasjoukkueelle tuli mm. rangaistus epäurheilijamaisesta käytöksestä ja käytännössä suihkukomennus. Huomenna ois sit suunta Haukiputtaalle jonne oon luvannu lähtee naisten joukkueen kanssa. Tarkoitus ois valokuvailla ja ehkä toimii myös vähän huoltajana ja täytellä vesipulloja :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti