25. lokakuuta 2011

Sählyhommia


Tässäpä ois muutamat kuvat sunnuntain peleistä. Kuviahan on siis joku reilu 500 mut ihan hirveesti en tänne viitti laittaa. Naiset voitti ekan pelin ja hävis tokan. Tokassa tuomaripeli kyllä vaikutti paljon mut ei se miun mielestä kyl koko pelii ratkassu. Sunnuntai meniki kokonaan peleillä ja eilen kävin vähän koululla opintosihteerin luona ennen Kelaaa ja oppimiskeskuksen kirjastoo. Ärsyttää ko Kela ei voi pyytää kaikkii papereita kerralla vaan ne pittää viiä monella eri kerralla. Mietittiin myös opintosihteerin kanssa et on se ko Kela ei oo ilmeisesti vieläkään tajunnu et HUMAK on verkostoammattikorkee jossa opintoja voi tehä monella eri paikkakunnalla. Miulta siis vaadittiin selvitystä siitä kuinka voin edistää opintoja ko asun yli 500 km päässä Joensuusta (oon siis Joensuussa kirjoilla vieläki vaikka paikkakuntaa vaihtelenki suht usein)

Tänään oli sit kouluu pitkästä aikaa mut vaan aamupäivästä reilu pari tuntii. Lisäks saatiin junaliput perjantaille ko pittää mennä sinne Helsinkiin siihe Erasmuskoulutukseen. Tarkotus ois samalla reisulla treffailla aineski yhtä siellä suunnalla asuvaa kaverii :) Täytyy sanoo et ihan jees ko koulu maksaa tuon reissun ja vieläpä makuuvaunutki. Ei ois kyllä itellä ollu varaa maksaa niitä.

Laskeskelin et tällä viikolla tullee kivasti liikuttuu. Tänäänki kävin kahteen otteeseen Kivirannalla, eka koulussa ja illalla sählyillä nii matkoista tullee jo kivat n. 16 km ja siihe vielä sählyt pääle :D Eile oli reenit ja huomenna toivottavasti myös. 

EDIT Vähän jänskätti et minkälaisia noista pelikuvista tulee hallin valaistuksen takia ko kameran näytöllä näytti kovinkin tummilta. Mut onneks sieltä löyty muutamia ihan hyviäkin kuvia. Jos jollain on kuitenkin kokemusta että auttaako lisäsalama hallissa kuvaukseen (ja muutenkin oon harkinnu semmosta) nii täällä otettais kiitollisena vastaan vinkkejä Nikon D3100 soveltuvista lisäsalamista :)

2 kommenttia:

  1. Kauampa niiläl meni Kelalla tajuta et siekin oot siirtyny tänne.. Eivätkä ottaneet opikseen siitä et mie jo kertaalleen kävin sillon elokuun lopulla äksyilemässä niille.. Ihana pulju tuo Kela. <3

    VastaaPoista
  2. Niinpä. Ja nyt laitoin vielä niille kahteen otteeseen et oon muutamassa seuravaks Nurtsille ja että HUMAK tosiaanki on verkostoammattikorkeekoulu :D

    VastaaPoista