26. lokakuuta 2011

Yhteisöpedagogi turvallisuusalan ammattilaisena(?)


Joo siis en tosiaankaan ole enkä sitä tule ikinä olemaan. Tänään kuitenkin koulussa tuntu siltä että semmosta miulta ois vaadittu. Ja ei, asialla ei ollu ees opettaja vaan yks mein ryhmäläinen. Miulla ja miun kaverilla oli siis tehtävänä laatia TuSu toimintapäivää varten ja siis tuommosella pohjalla mikä yllä on ei välitetä PKKY:n logoista yms. muista asioista jotka ei liity tähän toimintapäivään. Tehtiin siis tuo suunnitelma eilen ja melkolailla tuon pohjan mukaan mut siis miulla olevaan vanhaan pohjaan. 

Tiiän kyllä, että mein suunnitelma ei ollu mitenkään täydellinen ja silleen ja siitä puuttu joitakin melko oleellisia asioita joista oli siis hyvä saadakin palautetta. Mutta siinä vaiheessa ko todetaan et siitä puuttuu tämä ja tuo ja nämä ja nuo jne. ja todetaan et siinä on neljällä sivulla neljä sivuu virheitä nii miula meinas keittää yli voiko noin ees sanoo? :D. Mut siis joo tämä kyseinen henkilö oli laatinu listan kaikista puutteista yms. mikä on iha ymmärrettävää mutta siinä vaiheesa ko tää toi mukaansa ilmeisesti kyseistä alaa opiskelevan veljensä kertomaan mitä kaikkee meillä on pielessä nii meinasin lopettaa koko vitin suunnitelman teon. Myö ollaan vitti tulevia yhteisöpedagogeja eikä mitään turvallisuusalan opiskelijoita ja tulevia ammattilaisia. Kiltisti sit nielin siinä kiukkuni ja oon nyt jollain paint.netillä tehny pohjapiirrustusta ja hätäuloskäyntejä kännykällä otetun laadukkaan kuvan päälle. En siis tosiaankaan osaa käyttää mitään kuvanmuokkausohjelmia tommoseen nii katotaan vaan et teen sen miun tuurila vielä uuestaan ko ei kummiskaan kelepaa. 

Miula oli vielä paljonki mielesä tähän liittyen mut mietin niitä kotimatkalla ja nyt oon jo kerenny unohtaa ne. Onneks voin purkaa miun ärsytystä ees täälä ko oppimispäiväkirjanki mein opettaja päätti sit laittaa semmoseks et siihe pittää antaa lukuoikeuet myös muille opiskelijoille. Ei kyllä miun mielestä yhtään mitään järkee. 
Mut onneks illalla reenit nii pääsee purkaa vähän paineita. Voi tyttörukat ketä tulee reeneihi. No ei :D Onneks on muitaki kenelle avauduin jo koululla ja jotka oli siis samaa mieltä MIUN kanssa. Ja onhan tää koulujuttuista valitus mukavaa vaihteluu sille ko normaalisti avaudun aina vaan valmentajasta ja reeneistä :D Huomenna haalarimarssille ja johonki tutustumiskäynnille ennen ko on aika suunnata yöjunalla kohti Helsinkiä. Siitä reissusta tulossa toivottavasti taas väliin positiivisempaa postausta näitten ainaisten avautumisten sijaan.

1 kommentti:

  1. Tää oli kyllä niin turhautumisen paikka monelle ihmiselle tää kädenvääntö suunnitelmasta.. Ja se sävy miten joitain puutteita ilmaistiin meille, se sai kiukustumaan! Onneks se on ohi.. Kai? Jospa se ei bumerangina takas tulis..

    VastaaPoista