30. lokakuuta 2011

Suomimatkailua ja pippalointia


Kotiuduin siis eilisaamuna sieltä Erasmuskoulutuksesta joka pittää käyä että voi saaha sitä tukea. Ite koulutuksesta ei jääny paljokaan käteen. Sen verran että sain yhden mahdollisen harkkapaikan nimen. Kotona sit huomasin et sama paikka on ollu meillä jo nuva-aikoina listoilla. Ilta kuluki sit kaveria moikkaamassa, shoppaillessa en löytäny mittään, kiinalaisessa syöden ja yksillä käyden. Meno- sekä paluumatka meni junassa makuuvaunussa koulun piikkiin. Oli muuten meikäläisen ensimmäinen kerta koska oon meilläpäin Itä-Suomessa ei oo enää yöjunia ja tänne tullessa olin liian pihi maksaakseni semmosesta. 

Ainii ja torstaina olin tosiaan sielä haalarimarssilla Kemi-Tornion AMK:n puolesta. Mukavasti oli porukkaa tullu paikalle ja poliisin arvion mukaan osallistujia oli joku 2000 :) ja joukkuekaveri nakitti miut vastaamaan galluppiin ja nappasin tytöt siihe mukaan. Junassa kateltiin sit se valmis pätkä YouTubesta ja luojan kiitos meitä ei ollu siinä :D Haalarimarssista voit lukea ja kattella kuvia mm. täältä.

Eilen sit piettiin omat Halloweenpippalot Hannalla. Alkuilta meni jees. Perusnyyttärimeininkiin kuuluen kaikki toi jotakin syötävää. Yllärillä meillä oliki sit 5 pussii sipsejä eikä oikeestaan muuta :D Sit jatkettiin Jettiin ja Hotellille. Karaokessa laulettiin Hannan kaa mein perinteinen duetto joka ollaan vejetty vissiin joka kerta ko yhressä ollaan tuolla Hotellilla oltu. Lisäks lauloin ensimmäistä kertaa ikinä yksin julkisesti ja selvisin hengissä. Jetti ei oikein napannu (tai ne nepalilaiset miehet :D) Tähän asti olo oli jees mutta sitten erehyin Hannan mukaan jatkoille. Siellä saatiin iha pihviateria ja kaikkee. Mut ilmanen viina on petollista. Sen huomasin siinä vaiheessa ko aloin puhumaan norjaa kylppärissä. 

Aamulla olo oli jotain niin kamalaa ja muistin miks en yleensä juo mitään vahvempaa. Vieläki tekkee pahaa kattoo noita ruokakuvia... Onneks miula on tapana harrastaa tämmösii reissuja vaan pari kertaa vuojessa. Marraskuun vois melkein pitää tipattomana varsinki ko oon menossa melkein joka viikonloppu. Muun muassa Maata näkyvissä-festarit jonne oon menossa ekaa kertaa. hih :) jos sielä vaikka näkis tuttujaki ;) 

Mut nyt pitäs valmistautuu ens viikkoon. Miul on kouluu kolmena ja puolena päivänä. Ei kuulosta paljolta mut kolme täyttä päivää viikon aikana on jotain semmosta mitä miula on ollu edellisen kerran joskus viime keväänä :D



1 kommentti:

  1. Heij, haluan mailiini kuvia haalarimarssilta ja sit baarista+jatkoilta.. Kiitos. :) Ja niitä Hellsinkikuvia kans.

    Mut noi jatkothan oli aika jees - ruokaa, taksiajelua, livemusiikkia. :DD Sie yrjösit vaan tovin, miulla on kintut auki.. Mut voitti perinteisen turkkilaisen kebabin.

    VastaaPoista