7. lokakuuta 2011

Sataa, sataa ropisee...


Joo-o, taitaa olla eessä välivuosi salibandyn pelaamisesta sarjatasolla. Eiliseen asti olin vielä siinä luulossa et voisin päästä ihan pelaamaanki täällä, mut eipä sitten. Valmentajan mukaan 14 (15) kenttäpelajaa ja maalivahti on tarpeeks. No kyllähän se varmaan on, mut reeneissä kun on ollu aina vaan joku 7-8 pelaajaa miun lisäks. No onneks saa käyä ees reeneissä ku pelaajat on kuitenkii mukavia.

Mut ainakaan tähän mennessä ei nuo reenitkään oo hirveesti vakuuttanu. Näillä on kolme (tai kaks jossa käy porukkaa) tunnin salivuoroo viikossa. Tällä viikolla ko ollaan harjoteltu kulmalyöntejä nii oon vaan seisonu paikallaan puolustamassa. Täytyy kyllä sanoo et ei se hirviästi kehitä ko tunnin reeneistä seisot kentällä puolet ajasta tekemättä yhtään mitään. Ja kyllä se vaikuttaa motivaatioonki ko tietää et ei kummiskaan pääse peleille.

Ja ei tuo sääkään kyllä piristä yhtään ko tietää et pitäs lähtee kävelee keskustaan asioimaan Kelalla. Ja keskustaanhan on se reilu kolme kilsaa. Mut onneks tänään tuli tieto et saan takuuvuokran rahat takasin ens viikolla, jej! Ja sitten tosiaan siitä lauantainki keikasta tienaa vähäsen :) Ja ens viikolla myös mökkifestarit vaikka kalliiks tuleeki :)

Edit...
Päivä parani kerralla astetta paremmaks ko sain tietää et saan sen erasmusapurahan harjotteluu varten :) nyt ei oo salibandykaan siis haittaamassa lähtöö. Enää semmone pikkujuttu ko harkkapaikan löytämine. Onneks miul on noita suomalaisia kontakteja Fuengirolaan, jos se ruotsalainen koulu ei onnistu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti