9. lokakuuta 2011

I'm gonna come back to walk these streets again



 

Viikonloppu on menny ihan kivasti. Perjantaina kävin testaamassa Ikean kuuluisat lihapullat ja perunamuussiin. Täytyy sanoo et oli kyllä hyvinkin syötävää ja tuo pieni annos kustansi siis huimat pari euroo. Ja tuo viineri reilun euron. Eilen kävin vähän kilpakävelee (kirjastolle keskustaan) ja päätin et voisin alottaa vaikka kirjastokorttien keräilyn :D Nyt oon Torniosta saanu jo muutaman päivän sisällä kaks ja entuudestaan löytyy kolme. Kävin siis Kemi-Tornion AMK:n oppimiskeskuksella lainaamassa tenttikirjan, koska tentistä ei menny yks osio läpi. Eikä oo kyllä ihme ko vihdoin ja viimein tenttikirjaa selaillessa muistin et mistä olin kirjottanu :D ei hyvää päivää, ollu opettajalla varmaan hauskaa miun vastausta lukiessa. 

Eilen oli myös luokkakaverin synttärit ja siellä ehdin viettää reilun tunnin ennen ko piti suunnata töihin. Eilen oli siis pikku PMC (semmoi sählyturnaus) joka oli alkanu jo aamupäivällä ja kesti yöhön asti. Siellä sit mukavasti valvoin järjestystä. Oli kyllä suhteellisen heleppo homma. Ja yöllä kävelin hyvillä mielin kotia ja tänään illalla sain tietää et siinä suht lähellä hallii oli ammuttu joku mies yöllä. Onneks pääsin kummiskin töistä kotia jo kahen aikaan ja tää tapahtu joskus aamuyölä. Et tosi turvallista täällä. Taian jättää tän jälkeen noi iltalenkit väliin. 
Tänään oli reeniohjelmaan merkitty vaellus maastossa. No maastossa kävin käppäilee muutamaan otteeseen mut enimmäkseen lenkki tapahtu maantiellä. Ekaa kertaa eksyin täällä tuonne Alatornion puolelle. Yöllä oli ollu jo pakkasta ja vielä iltapäivästä lehdet oli paikoittain tuommosessa huurussa. (joo laatu ei oo hyvä, koska miul oli käytettävissä vaan puhelimen kamera)

Ja samalla ko lisäsin noita otoksia nii arkistojen aarteista löyty myös tuo Barbababa-talo, jonka askartelinpaskartelin viime kesänä ko olin töissä siellä päikkärillä. Ja siis tuo on oikeesti iso vaikka kuva ei sitä kerrokkaan. 

Jee, ens viikko vielä lomaa ennen koulun alkuu, tenttii ei lasketa. Mut toisaalta kiva saaha vähän päiviin sisältöä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti