10. lokakuuta 2011

Pukukoppiavautumiset


Joo on tässä taas päivän aikana v*tutuskäyrä noussu ja laskenu. Aamulla oli tutorkoulutus mut se oli ihan jees. Laitoin viestii tänään sinne ruotsalaiseen kouluun Fugessa ja sieltä ne vastas että ne ottaa vaan opetusharjottelijoita. Eli siinä meni suunnitelmat ihan uusiks. Fuengirola ois kiva mut haluunko taas tehä harkkaa Espanjassa suomeks? Se ois kysymys mihin pitäis nyt miettii vastausta. Toinen et haluisin oppii puhuu just ruotsii mut maana Espanja houkuttaa enemmän tai se et nyt sais niin hyvät tuet et ois mahollisuus lähtee kauemmas Eurooppaan ko taas Ruotsissa voi käyä useemmin ja jos sinne vois lähtee vaikka kouluvaihtoon ens syksynä.

Ja sitten niihin positiivisimpiin uutisiin. Avauduin tuossa viime viikolla noista salibandykuvioista täällä. Siksi säbäkuva part miljoona. Ja siis tosiaan valmentaja totes reenien alussa kaikille et oon vaan reenipelaaja ja rosteri on täynnä. No eipä siinä, reenit meni ihan ok. Ekaa kertaa tuli hiki ja sekin oikeestaan sen takia et pelattiin aika paljon puolet reeneistä.  Noh, siinä sitten pukkarissa alettiin vähän keskustella reeneistä ja valmentajasta. Muutkin tylytti vähän tätä valmentajaa ja totes et viime aikoina on ollu ihan p*skoja reenejä ja ne ihmetteli myös sitä et täällä ei mahu kokoonpanoon vaikka ois kuinka pelannu sarjassa. Lisäks oli puhetta myös siitä miten ei käyä läpi ollenkaan pelillisiä asioita vaan ihan muuta (esim seisoitettaan miuta puolet reeneistä ja vielä kahella peräkkäisellä kerralla).

Kotiin tultua miuta oottikin sit facebookissa viesti, jonka sisältöö en aio tässä käyä enempää spekuloimaan. Mut siis siinä tää kyseinen valmentaja totes et pelasinkin ihan hyvin ja et mahun siitenkin kokoonpanoon. Tästä kiitos kuuluu kuitenkin yhelle joukkueen pelaajalle joka kävi vähän tätä valmentaa jututtamassa reenien jälkeen. Kiitos siis tästä <3. Mut siis totesin vaan tälle valmentajalle et ei kai sitä reeneissä seisomalla voi näyttää mitä osaa. Toivottavsti ottais vähän opikseen tuosta miun palautteesta. Mut keskiviikkona sit oon viisaampi tän asian suhteen. Ärsyttää vaan ko ei voinu tätä sanoo viime viikolla ko seurasiirrossa ja karenssissa menee kummiski aikaa nii en välttämättä pääsis ees seuraville peleille. Mut katellaan.

Tuli tämmönen kunnon avautuminen tällä kertaa. Ylihuomenna tentti ja nyt jos ei mee läpi ko oon tehny muisttiinpanotkii nii ei voi mitään. Ja to-pe mökkifestarit, jee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti