27. marraskuuta 2011

Leikki-ikä on koko ikä


Mein leikkikenttäkerros sit siirty ko ulkona sato vaan koko perjantain vettä. Missä on kaikki lumi? Mut sen sijaan päätettiin sit Tiinan ja Hannan kanssa lähteä naapurimaan puolelle CandyWorldin leikkipaikkaan. Alle 18-vuotiaat jotus maksamaan mut myö ei. Reilua, eikö? :D Mut oltiin siis ihan onessaan siellä, kuten kuvista voi päätellä. Kerranki pääsee pallomereen ja pomppulinnaan ilman mitään tyhmiä ikärajoituksia. Mut miun lemmpariks nous tuo kolmipyötä millä ihan onessaan ajelen. Käytiin myös ite CandyWorldin puolela ja selvisin melkein ulos asti ostamatta mittään. Mut kassoilla oli alennuksessa nuo yllätyspussit nii pakkohan se oli :D Tuossa alimmassa kuvassa ihan onessaan puhaltelen tuommoseen pilliin. Illalla oli vielä sit reenit.

Eilen otin Hannan mukaan ja lähettiin Ouluun huoltajiks ja kattoo naisten pelejä. Tai siis mie valokuvasin ja Hanna päivysti EA-laukun kanssa. Yritin kovasti houkutella Hannaa meille toiseks maalivahiks mut tää ei oikeen ollu vakuuttunu miun ideasta. Jostain kumman syystä :D Kävin vielä illalla Hannan tykö pyykkäämässä ja tiskaamassa.

Tänään oon ollu ahkera ja saanu aikaseks vaikka mitä. Aamulla heräsin ilman herätyskelloo ja kerkesinkin ekan adventin kunniaks adventtikirkkoon AT:lle. Sit olin oikein reipas ja tein miun erkan kotitentin valmiiks. Tuloksena yhteensä muutaman päivän aikana 15 sivua ja huomattavasti vähemmän stressiä, ko ennää ei oo tälle vuojelle ko jottain kielten tehtäviä ja enkun kuuntelu + suullinen koe. Tein myös enkun työhakemuksen valmiiks. 

Huomenna ois rento päivä eli suomeks vapaapäivä ja illalla/yöllä jo junailenkin Helsinkiin, missä ois tiistaina Studia-messujen koulutus ja keskiviikkona ja torstaina ite messut. Ite oon vaan töissä keskiviikkona aamupäivän ko pittää junailla torstaiaamuks takasin tänne enkun kokeeseen. Eli palaillaan asiaan loppuviikosta. Kivaa alkavaa viikkoo kaikille lukijoille! <3

1 kommentti:

  1. Täysin et saanu minnuu vakuuttuneeks siitä että olisko se nyt niin miun mielenterveydelle ok homma.. Mut innostumaan sait ja näinkin jo unta moisesta. Pelottavaa.. :D

    VastaaPoista