24. marraskuuta 2011

Uleåborg


Tässäpä näitä Oulukuvia sitten. Melko lumisia, sanoisinko :D Olin ihan onessaan ko tultiin Ouluun ja sit ko koko yön sato vaan lisää lunta. Mut siis miullahan oli eessä semmone kevyt 5 tunnin oottelu Oulussa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Normaalit ihmiset ois varmaan menny baariin (jos ikä riittää :D) tai sit johonki syömään mut mitä tekee tuleva yhteisöpedagogi Sanna 22 v ?

No ensinnäkii en oo siis Oulussa ennen silleen käyny nii aattelin ihan AJAN kanssa tutustuu Ouluun. Ja miulahan oli mukana rinkka ja päällä gollarit joten baariin ei oikeen ollu asiaa :D Kiertelin siinä vähän keskustaa ennen ko ajauduin semmoselle puistoalueelle. Ja tottakai siellä oleva leikkipuisto piti testailla ja sielä viihdyinki vähän pidempään. Toki oli myös ihana vaan fiilistellä lumisadetta ko sitä lunta ei täälä POHJOSESSA vielä oo. Ja siis tän alueen nimi oli Hupisaaret.

Kävin mie sit kuitenkin myös syömässä semmosessa paikassa mikä oli auki aamuviiteen. Ennen asemalle menoo kävin vielä testailee toisen leikkipuiston siinä aseman lähellä. Joo tämmöstä perus humanistimeininkii :D Ja siitä sit junalla Kemiin ja Kemistä bussilla Tornioon. Kotona oli aamukaheksalta ja siitä sit vajaan tunnin unilla kouluun enkun tunneille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti