23. maaliskuuta 2012

Kotona

Ihan näin alkuun voisin avautua säästä. Joka toinen päivä näyttää siltä et kevät tulee ja lumet sulaa ja joka toinen päivä sitä lunta tulee tuplasti lisää siihen nähden et mitä on sulanu pois. Mut ehkä tää tästä vielä. Oon nyt viettäny vapaitani kotona tiistai-illasta lähtien ja oikeestaan ollu vaan. Vähän oon katellu kouluhommia. Suuntautumisopinnot alko maanantaina ja ei oikeestaan nappais. Tällä hetkellä työstön alla on englanninkielinen artikkeli, ei vaan suju. Oon myös miettiny et mitä tekis ens syksynä, ulkomaille vai ei. En oo päätyny vielä mihinkään lopputulokseen.
DSC_3250 En oo liikuntaakaan kokonaan unohtanu. Keskiviikkona kun se aurinko tosiaan paistoi niin oli vaan ihana käyä lenkkeilee sauvojen kanssa se pari tuntia. Eilen kävinkin sit juoksemassa ja parin kertaan tuli mietittyy et onko tässä mitään järkeä. Räntäsateessa, sohjossa ja vastatuulessa kävin juoksemassa reilun 45 min ja siinä ajassa sain muun muassa pari kertaa loskaa päälleni rekkojen tullessa vastaan. Toisaalta en kyllä osais varmaan olla ilman urheiluakaan. mokkapalat lettuja
Lisäks on tullu syötyä vähän enemmän (varsinkin herkkuja). Eilen leivottiin Tommin kanssa mokkapaloja mut koska ei ollu tomusokeria kuorrutteeseen nii suklaamousse korvas sen. Tänään aamulla jääkaappi ammotti tyhjyyttään nii väsäsin aamupalaks lettuja. Tiiän, terveellistä. Mut vesi korvas maidon ja laiton myös rahkapurkin jämät taikinaan. Tuli ihan hyviä. Nyt vois jatkaa tuon enkun artikkelin parissa ja iltapäivällä suuntana Kitteen keskusta ja missiona ostaa valmistujaislahja kaverille huomisiin pippaloihin. Vois vaikka aloittaa myös vaatekriiseilyn. Hyvää viikonloppua kaikille! :)

Ps. Yks huolenaihe vähemmän, sain nimittäin harkkapaikan toukokuulle. Oon ehkä vähän tylsä ko meen edelliseen harkkapaikkaan. Mutta toisaalta ko miuta sinne pyyettiin nii ajattelin et sama yhistää harjottelu siihin.

Jag har varit hemma. Jag har ätit mycket, rörat mig litet och sovit långt. Mitt inriktningsalternativ startade på mondag och jag är trött redan nu. Jag fick praktiksplats på tisdag och ska göra min fysisk fostran praktik i maj i Joensuu. 

2 kommenttia:

  1. http://lovinclothes-tuulia.blogspot.com/

    Ihana blogi, tykkään sun tyylistä ! ♥ :-)

    VastaaPoista