27. maaliskuuta 2012

Viikonloppua

Vietin tosissaan vähän pitempiä vapaita kotikulmilla ja otettuani myös yhden päivän omaa lomaa tulin takasin Nurtsille vasta tännään. Mut voisin kertoilla vähän viikonlopusta ko sillon oikeesti tapahtukin jotain.

Lauantai
kakkuja kakku DSC_3281 korut Lauantaina oli tosiaan ne miun kaverin Miian valmistujaiset. Asuna toimi tuommonen valkone paita, jonka löysin viime kesänä kirpparilta ja mustat suorat housut. Ja tuon ranteessa olevan hopeakorun oon tehny ihan ite Espanjassa ollessa. Alunperin siis pelkästä hopealangasta lähtösin :D Melkein ketään siellä juhlissa en tuntenu mut ruoka oli älyttömän hyvää. Varsinkin kakut, omnom :) Kotona oli vielä tuoretta pullaa ja illalla vielä jätskii. Miun maha on varmaan pohjaton, mitä herkkuihin tulee. Illalla oli vielä sauna.

Sunnuntai
pilkki1 pilkki2 pilkki3 palkinnot Meän kylällä oli naapurikylän kanssa yhteiset pilkkikisat. Kalaa ei tullu nii keskityin enemmän ottamaan aurinkoo ko sielä oli niin mahti sää. Meijän Janne 7 v. sai kaikista isoimmain kalan ja hirrrrveesti palkintoja jajajaja palkintojenjaosta oon vieläkin katkera omalta kohalta siis. Miulla ja äitillä tuli nykyjä mutta ei tajuttu sanoa niistä. Koska kaikkien saaliit oli jääny pieniks tai siis olemattomiks niin niillä kahella ny'ylläki ois irronu palkinto naisten sarjassa. Onneks arpaonni suosi nii sain edes lapaset. Ja suklaata :)

Maanantain olin vielä kotona ja kävin vähän mummon tykönä siivoilee. Tienasin samalla vähän ylimääräistä rahaa, joka tulee kyllä tarpeeseen. Koulu on keksiny että opintovierailut on kiva asia. Onhan ne, muttako ne on Helsingissä ja Espoossa ja mie Nurtsilla. Ja fiksusti vielä molemmat ennen tukien tuloa. Toki rahat niistä saa takasin, hyvällä tuurilla ehkä kuukauden päästä. Mut jos tää tästä. Pakko oli käyä myös juoksee ko oli taas tuoretta pullaa tarjolla. Mut piti ottaa kaikki ilo irti herkuista kotona ollessa, tällä viikolla taas karu palu arkeen opiskelijabudjetilla. Mut tervellisesti syöminenkin on kallista, huomasin tänään sen kaupassa. Hyvää alkavaa viikkoa! Oon saanu yhen uuden lukijankin, kiitti vaan kaikille ketkä miun höpinöitä jaksaa lukia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti