12. kesäkuuta 2012

SM-maantiekävelyt

linnanmäki1 linnanmäki2 kukkia linnanmäki3 Viikonloppuna tosissaan suunnattiin tuonne Etelä-Suomeen päin ko miulla ja Elisalla oli kisat. Lauantai meni ajellessa. Oltiin yötä Järvenpäässä ja ko ei jaksettu koko iltaa sielä mökillä hengailla nii käytiin syömässä ABC:llä ja Linnanmäellä vähän pyörähtää. Ei ostettu rannekkeita tai muuta. Ilma oli sateinen nii ei oltu kovin pitkään siellä. sm1 sm2 sm3 sm4 sm5 sm6 nilkka
Sunnuntaina ootti Vantaalla SM-maantiekävelyt. Lähtökohdat kisaan oli vähän huonot ko sairasteluista johtuen en pystyny viime viikolla reenaa kunnolla. Lisäks en tajunnu hankkia geelejä ja muuta semmosta ajoissa ja kun viime hetken metsästys ei tuottanu tulosta ko proteiinipatukoitten osalta nii olin ilman (ai miten nii ABC:llä tai Siwassa ei oo urheilugeelejä? :D) Eka kateltiin vähän 10 km kisaa ja miesten 30 km ennenko oli oma vuoro. Alkuun lähdin vähän liian kovaa ja se kostautui sitten lopussa. Mut maaliin pääsin annetussa aikarajassa ja ennätys parantu vaatimattomat 23 minuuttii. No oli kyllä mistä lähteäkin. Alku oli helppo, puolenvälin jälkeen oli vaikeinta, kilometrit 13-17 otti tosi koville ja loppu meni pelkällä sisulla. Jalat oli kovilla ja kävinkin laitattamassa nilkan ympärille kylmää ihan varmuuden vuoks. Sunnuntai ja eilinen teki tiukkaa kävellä ja sisäreidet sekä kainalot meni verille mut nyt alkaa pikkuhiljaa helpottaa. Eikä myöskään tullu mieleen et saattais tarvita aurinkorasvaa kisan aikana. Nyt on sit tyylikkäät kisatopin rajat selässä. Ja oikee puoli ihan punanen, ups. Onneks kyseinen matka on vaan kerran vuojessa! Ainii ja Elisa voitti oman sarjan mestaruuen ja äiti sai valmentajapalkinnon :)

Tännään käytiin tiimin kaa Amarillossa syömässä, oli kyllä hyvää. Ja illan oon laitellu kirppiskamoja. Joensuulaiset ja siellä liikkuvat huomio! Joen jättikirppis 14.-20.6. ja paikka 117. Sinne vaan kattelemaan mitä löytyy.

1 kommentti:

  1. Joo... aurinkorasva olis ollut kova sana. Hartiat oli melkoisen punaiset kisan jälkeen. -Jenni-

    VastaaPoista