23. elokuuta 2012

230812

230812 Tässäpä pari kännykkäräpsyy tältä päivältä. Eilen vaan hölläilin kotona suurimman osan päivästä. Poistun vaan välillä käymään parin puolalaisen tytön tykönä ja illalla 2,5 h lenkillä. Meinasin eka et oisin käyny vaan jonkun tunnin mut tajusin et pittää käyä kaupassa, nii kävin samalla reissulla. Lenkki venähti vähän myös sen takia et Lidlin ettimisessä meni aikaa :D

Tännään oli koulussa didaktiikkaa ja tajusin että tuun todennäkösesti olee niin pulassa tuon koulun kanssa. Tänäänki piti esitellä vähän itteensä ja mitä opiskelee et meijät voiaan jakaa sopiviin ryhmiin kouluharjotteluun. No mikäs siinä oli ollessa, kun lopuks opettaja kysyy et mitä voit opettaa, nii vastaa siinä sitte että et periaattessa mittään :D Sitten lueskeltiin vielä artikkelii yhestä tilanteesta koulussa ja siitä sit piti myös keskustella.

Mut koulun ulkopuolella kaikki mennee kyllä hyvin. Koulun jälkeen suuntasin urheilukentälle reenaa. Täytyy sannoo et on kyllä ihan hyvät mahollisuuet reenata täällä. Löytyy tuommonen kunnon kenttä ja sit paljon suoraa ja tasasta pyöräilybaanaa. Otin myös eilen yhteyttä paikallisen kilpakävelyseuran (joo-o, täällä on kävelijöille oma seura) tyyppiin kysyäkseni et voinko osallistuu syyskuun lopussa kisoihin mitkä on täällä Odensessa. Se vastas et joo tottakai, ja että halluu tavata miut muutenkin ja voin osallistuu myös muihin kisoihin mitä täälä vielä on. Ja todennäkösesti oon lähössä lauantaina Köpikseen kattoo vähän Tanskan mestaruuskisoja. Lisäks laiton spostii myös naisten salibandyjoukkueelle et jos voisin päästä myös niitten kanssa reenaa :)

Ps. Meikä se ossaa valita aina nää turvallisimmat asuinpaikat. Torniossa Putaalla se ammuskelu sillon syksyllä ja nyt täälä oli ollu ulkomaalaisryhmien riehuntaa (ammuskeluu jne.) maanantaina. Ja nimenommaan täälä mein asuinalueella. Ite olin tosin illan baarikierroksella keskustassa ja näin. Tosin yöllä kävin poikkeemassa kotona keskellä yötä ja kuljin myös osan matkasta yksin. Tosin sain kuulla tästä vasta tännään opettajan kertomana, tässä YLEn juttua aiheesta.

Tännään ois tarkotus vielä mennä illalla keskustaan kattoo futista, FC Barcelona-Real Madrid ja huomenna ohjelmassa koko päivä kivoja juttuja, kuten ens viikon partyasujen suunnitteluu, Friday activity ja Friday bar :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti