22. elokuuta 2012

"When I get sad I stop being sad and be AWESOME instead. True story!"

Kuvia löytyy lähinnä baareista nii mennään nyt näillä. Eli juhlimisen merkeissä aika on menny taas yllättäen. Maanantaina koulussa lähinnä leikittiin ja tehtiin erilaisia ryhmäjuttuja. Illalla oli City walk. Nimihän siis hämää hyvinkin paljon koska kyseessähän on suomeks sanottuna baarikierros. Kierrettiin kuuessa eri baarissa ja kaikissa saatiin myös ilmasia juomia. Varmaan puolet paikoista tarjos lakritsishotteja, lisäks oli jägermaisterii, kaljaa, siiderii ja vodka+burn yhistelmää. Muut ei jostain syystä tykänny hirveesti lakritsin makusista joten mie join muittenkin puolesta :D Lisäks voitettiin yks tanssikisa nii saatiin vielä turkkaripullo palkinnoks. Ilta oli kiva ja meijän ryhmällä on kyllä miun mielestä hyvä ryhmähenki. Ja mein tutorit on kanssa ihan huippuja! :)

Tännään oliki sit koulussa vähän hiljasempaa porukkaa. Porukka ei ollu ees krapulassa mut suurimmalla osalla oli ääni paineessa ko huueltiin vähän mein tiimihuutoja läpi illan ja yön. Itekin kuulun näihin kenellä ei ääni oikeen kule, ei vissiin ollu fiksu veto kävellä neljään aikaan yöllä kotia shortseissa. Täytyy toivoo et ei pahene nii pääsis vihdoinkin reenaa. Perjantaina onkin jo Friday Activity eli vähän lissää pippalointii luultavasti luvassa. Katotaan jos vaikka ens viikolla alkais opiskelutki kunnolla. Tällä viikolla meillä on siis ennää yks puolikas päivä varsinaisia tunteja ko kouluharjottelu alkaa vasta kahen viikon päästä.

Ps. tuo otsikko liittyy hyvinkin paljon mein ryhmään, koska AWESOME on se juttu mitä myö aina käytettään joka paikassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti