18. elokuuta 2012

Materialismionnellisuutta ja baareilua

pyörällä1pyörällä2garmin Eilinen päivä meni koulussa kanssa kaikkiin esittelyhommiin. Meille kerrottiin erilaisista komiteoista joihin myökin voiaan liittyä. Itteä kiinnosti just urheilujutut ja sit ajattelin et jos koulun lehteen sais vaikka valokuvailtuu jotaki. Lisäks tanssittiin koulun pihalla. Koulun jälkeen lähettiin puolalaisten kaa metsästää pyöriä ja menihän siihe aikaa mut nyt löytyy pyörä! Elämä ja varsinkin aamut helpottuu huomattavasti ko koulumatkaan kuluu alle puol tuntii puolentoista tunnin sijaan. Pyörän oston jälkeen poljin koululle Fridaybaariin, jossa oottelin jonku aikaa ainoona erasmusopiskelijana muita. Siitä matka jatku vielä illan aikana Rasmus Raskin opiskeijakylän baarin kautta keskustaan aussibaariin, johon pääs ilmaseks ja kaljaaki sai juua puolenyöhön asti nii paljon ko halus. Alkaa vahvasti näyttää siltä et pakko opetella juomaan siis kaljaa...Baareilusta ei nyt oo oikeen julkasukelposta matskuu :D

Ja mitä tuohon materialismionnellisuuten tullee niin pyörän lisäks meikä omistaa nyt myös uuen matkalaukun ja tuon Garminin mittarin. Tännään avattiin uus kauppa Rosengårdeniin ja avajaiset oli klo 7. Mietin et meen sinne ajoissa nii kerkeen saaha sen koska nuo mittarit oli avajaisten kunniaks yli puoleen hintaan alennettu ja niitä oli vaan 50 kpl. No, olin siellä sitten vartin yli seittemän ja jono oli sillon tyyliin 300 m. Siinä sitte jonottelin eka tunnin et pääsen ees koko kauppaan sisälle ja varmaan toisen tunnin et saan sen sykemittarin. Toivon että tuo mittari on hyvä, lähinnä itelle just ois kiva et sais mitattua vähän matkaa ja vauhtia. Kello siis nyt löytyy mut sitten joskus vois hankkia sen sykevyönkin. Mut nyt pittää ehkä vähän rajottaa tätä shoppailuu   niin varmaan. Mut nyt meikä suuntaa ulos aurinkoon ko kerranki se täällä paistaa :)

2 kommenttia:

  1. moikka viittisitkö kertoo et ootsä niinku minkä takii tanskas, mitä teet siel ja kaua oot jne :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon täällä suorittamassa 4 kk pituista Erasmus-kurssia Learning and teaching for democratic citizenship, siis jouluks tulen takasin Suomeen. Eli vähän niinko opiskelijavaihto. Tällä viikolla vasta alko koulu mutta meillä tulee olemaan pedagogiikkaa, didaktiikkaa ja kouluharjoitteluu. Kurssi on tarkotettu ennemmin kyllä opettajaks opiskeleville mutta aattelin että tästä vois olla miulle hyötyy jos vaikka tulevaisuudessa päääsisin tekee nuorisotyötä kouluun :)

      Tuossapa tuo oli pääpiirteittäin, lissää saa kysyä jos joku jäi vielä askarruttaa :)

      Poista