28. elokuuta 2012

Viikon 34 liikunnat

Aattelin että voisin taas pitkästä aikaa vähän koota viime viikon liikuntoja tänne. Lähinnä on ollu enemmän hyötyliikuntaa ko varsinaista reenaamista mutta aika paljon on liikuntaa tullu kuitenkin.

Maanantai Pyöräily yht. 1 h 45 min + kävely 1 h 30 min.
Pyöräilyt koostuu matkoista kouluun ja takaisin ja illalla/yöllä ajelluista matkoista. Lisäks yöllä käveltiin baarista kotiin. Matkaa kuitenkin on useempi kilometri nii meni aikaakin.
Tiistai Pyöräily 35 + 35 min + Lihaskunto 30 min.
Koulumatkat pyörällä. Onnistuin hankkimaan itelleni pienen flunssan maanantaina nii tein varovaisesti lihaskuntoo.
Keskiviikko Kävely 2 h 35 min.
Tarkotus oli ottaa rauhallisesti ja tehä joku tunnin lenkki. No vähän venähti ja samalla reissulla kävin myös kaupassa.
Torstai Kilpakävely 1 h + Pyöräily 35 + 35 min.
Koulumatkat taas pyörällä. Koulupäivän jälkeen menin tekee ekan kilpakävelyreenin pitkään aikaan. Tein 2 x 3 x 400 m niin että 100 m palauttava/100 m tekniikka/100 m rullaava kilpakävely/100 m kiihtyvä kilpakävely. Lisäks alkuverkaks oli perinteinen Method Kauhava ja joitain avaavia liikkeitä jotka jäi käteen myös karnevaaleilta.
Perjantai Pyöräily yht. 1 h 20 min + kävely 30 min.
Pyöräilyä taas kerran kouluun ja baariin. Illalla yöllä kävelin vielä osan matkasta kotiin parin luokkakaverin kanssa ko heillä ei ollu pyöriä.
Lauantai
Lepo
Sunnuntai Pyöräily 30 min.
Heitettiin yks IKEAn reissu.

Viikon liikunnat yhteensä 12 h tai jotain sinne päin. Suurin osa siitä on tällä hetkellä pyöräilyy, koska täällä pääsee vaan niin helposti  pyörällä joka paikkaan. Nyt varmaan alan lisätä syyskuulle kilpakävelyy taas ohjelmaan enemmän koska miulla on luultavasti kolmet kisat täällä. Ja tää tanskalainen valmentaja kenen mukana olin Köpiksessä alkaa piettää miulle reenejä ehkä kerran viikossa, kuin siistii.

Ps. tännään tapasin pari tyttöö Suomesta ketä on kanssa vaihossa täällä mutta eri kurssilla. Oli ihan outoo puhuu suomee pitkästä aikaa. Ja oon ollu täällä vasta pari viikkoo, katellaan et miten suomi luistaa jouluna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti