29. elokuuta 2012

Ylämäki alamäki

tanskaalasitostoksiaconversetaaawesome Tää päivä ei lähteny lähteny käyntiin mitenkään parhaalla mahollisella tavalla niinko ei eilinenkään. Eilen oli ongelmia WildCardin tilaamisen kanssa. Semmonen kortti siis millä saapi alennusta junalipuista. Miun tilaus ei menny perille asti mutta rahat lähti tililtä. Kävin asemalla kyselee et mitäs nyt, nii käskivät soittaa asiakaspalveluun. Siellä ei vastattu, laitoin meilii ja oottelen nyt vastausta. Tännään olin sit aamulla lähössä ostaa ESN (Erasmus Social Network) jäsenkorttii nii huomasinpa siinä muutaman sata metrii poljettuani et takarengas on tyhjä. En oo todellakaan mikään tekniikan ihmelapsi ja miulla ei oo täällä mittään korjausvälineitä nii päätin et vien pyörän korjattavaks ihan ammattilaiselle. Siinäpä sitten kivasti taluttelin pyörää muutaman kilometrin. Onneks ei kuitenkaan tuu maksaa miljoonia toivottavasti. Tosin saan pyörän vasta takasin huomenna iltapäivällä joten joudun kävelee/menee bussilla kouluun huomenna.

Nyt on jo parempi mieli, kuten kuvistakin voi ehkä jottain päätellä :D Päätin sit korjaamoreissun jälkeen et halluun valmista ruokaa joten suuntasin IKEAan. Siellä perinteisesti lihapullat + muusi ja jälkkäriks vielä vähn pehmistä. Siitä sitten suuntasin Stadiumiin tarkotuksena katella vähän alustavasti salibandymailojen hintoja jos täällä millon reenit alkaa. Bongasin sit tuon Tanskan topin. Oli alennuksessa 49 DKK mutta jostain syystä sain vielä toiset -50 % pois. Kelpas! H&M:ltä feikkilasit perjantaille, sukkia ja pari paitaa miesten puolelta. Tuo I AM AWESOME-paita oli vaan pakko saaha vaikka onkin liian iso :D Lisäks tuon toisenki ostin The Walking Way-tekstin takia. Olin lähössä jo pois mutta sitten silmään sattu vielä Converset, jotka oli tarjouksessa. Okei, on vähän massaa mut oon miettiny et Conssit ois kivat. Ja siis just tuo light-versio. Nyt ko ne oli vaan 399 DKK (eli joku 52 €) nii eihän niitä voinu jättää ostamatta.

Koulu on kulkenu tässä sivussa ihan ok. Pedagogiikka on ihan ok, didaktiikkaa pelkään vähän enemmän. Tosiaanki se toine kurssi ois ollu parempi mut onneks miula on mukavat luokkakaverit ja parhaat tutorit :) Ja meillä on myös parhaat bileet! :D Ps. kävin eilen pitkästä aikaa juoksee. Tunnin lenkki oli ihan jees.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti