10. syyskuuta 2012

10 000!



Tänne ei kuulu oikeestaan mitään sen ihmeellisempää mutta aattelin tulla kiittämään teitä kaikkia ihania. Sivujen näyttöjä tuli tännään täyteen pyöreet 10 000! (saattaa tietysti olla vaikutusta sillä, että oon nyt jakanu tätä fb:ssä että ihmiset pääsee lukee vaihtokuulumisia :D) Eilen kävin vähän lenkkeilee kävellen rauhalliseen tahtiin tunnin verran. Kävin ekaa kertaa tuola joen varrella ja täytyy sanoo et nyt löyty meikän uus lempparireitti. Lähellä, hiekkapolku asfaltin sijaan eikä maisemissakaan mitään vikaa ole :)

Tännään aamulla oli pedagogiikan tunnit. Kerrankin pysyin suunnilleen kärryillä siitä mitä puhuttiin. Meillä oli aiheena kulttuuri ja perinteet. Oli mielenkiintosta kuulla eri maitten kulttuureista. Iltapäivällä alko vihdoinkin tanskan kielen kurssi ja voi hyvää päivää miten vaikeeta voi olla puhuu tanskan kieltä. Siinä vaiheessa ko oot opiskellu ruotsia sen kaheksan vuotta ja koitat puhuu tanskaa, jossa suurinta osaa sanoista ei sanota niinko kirjotettaan nii on vaikeeta. Vai miks esimerkiks Hvad lausutaan Vhel? Tai jotain sinne päin...Mutta ehkä se tästä pikkuhiljaa. Koulun jälkeen oottelin vielä liikuntajuttua mutta se peruttiin koska meitä ei ollu ko kolme. Illalla tein vielä vähän liikkuvuutta ja venyttelin, oli pikkasen jalat jumissa lauantain jälkeen. Mut kohta unille, huomisen suunnitelmana ois käyä heittää juoksulenkki jo ennen koulua ko tunnit alkaa vasta kahentoista jälkeen. Tällä hetkellä tosin on vielä yskä jäljellä enkä tykkää yhtään!

Allerede 10 000 sidevisninger i min blog! Tak så meget for alle der læser dette. I går gik jeg walking langs vid ud til floden og det blev min nye favorit rute. Denne morgen havde vi pædagogik og det var temmelig interessant time. Vi talte om kultur og traditioner. eftermiddag startede dansk kursus. Det er så svært at tale det korrekt når du har studerede otte år svensk. Men jeg gerne dog dette kursus det mest :) I morgen jeg har tænkt mig at gå løb før skolen. Men i det øjeblik min hoste er noget så frygtelig, jeg ikke lide overhovedet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti