9. syyskuuta 2012

International dinner & DM

makaroonilaatikkoruokaa1ruokaa2 Eilen meillä oli tosiaan se International dinner. Mietin pitkään et mitä oikeen teen sinne ja päädyin makaronilaatikkoon sen helppouden takia. Se olikin onnistunut valinta tai ainakin kaikki kehu sitä miulle :D Lisäks maaesittelyyn valitsin letkajenkan ja siitäkin tykättiin eli nappiin osu molemmat valinnat tällä kertaa :) Meillä oli tarjolla tosi paljon kaikkia herkullisia ruokia, kuvissa vaan pääruokia, jälkkäreistä ei oo kuvia. Aterian jälkeen suunnattiin vielä kaupungille jatkaa iltaa. Tällä kertaa kohteena oli ColorBar, jossa pystyy laulaa karaokee. Oikein viihtyisä paikka oli, harmi vaan että miun piti lähtee tällä kertaa kotiin jo ennen puoltayötä ko täällä ei kulje enää busseja sen jälkeen.

I går havde vi International dinner. Efter min mening det var fin og vi havde sjov. Meget forskellige slags mad og gode præstationer. Jeg lavede makaronibox og undervist Letkajenkka. Både lykkedes godt. Herefter gik vi til ColorBar. Det var fin også og mennesker sang karaoke. Jeg måtte gå hjem tidligt fordi konkurrence. Jeg håber at andre havde en masse sjov.
  kisat3kisat1kisat2kisat4kisat5 Tännään (alotin kirjottamisen lauantain puolella) vuorossa oli tosiaan miun ekat kisat täällä. Lähtökohdat ei tosiaan ollu mitkään parhaat mahdolliset, perinteinen syysflunssa vaivaa vieläkin. Kisassa kävelin yhdessä veteraanimiesten kanssa, sillä ketään muita naisia kisassa ei ollu. Tuttuun tyyliin alotin ehkä taas vähän liiankin kovaa mutta matkan edessä vauhti ei kuitenkaan tippunu niin pahasti. Vikat kilometrit oli vaikeita mut selvisin kuitenkin maaliin (ja voitin kaks tai kolme miestä!) ja miulle hyvällä ajalla. Toisiks paras aika mitä ikinä oon vitosella kävelly, reilu puol minuuttii ennätyksestä ja tosiaan nyt puolikuntosena. Tätä lähetään parantaa kolmen viikon kuluttua täälä Odensessa.

Ja loppuun täytyy sanoo vielä muutama sana Tanskan kilpakävelystä. Täällä ei tosiaan oo mitenkään jonoks asti kilpakävelijöitä, sen oon huomannu. Näähän oli siis Tanskan mestaruuskisat (radalla) ja osanottajia oli 10. Näistä kaks oli junnuja. Kolme veteraaneja, jotka käveli eka oman vitosen ja sitten vielä yleisessä sarjassa kympin. Ihan kunnioitettava suoritus. Ja "rata" tosiaan oli asfalttia kuten kuvasta voi päätellä. Mutta eipä siinä, näköjään miula kulkee paremmin asfaltilla ko radalla. Lisäks sain kuulla että koko Tanskan alueella on vaan yks halli missä voi kävellä talvella, nii näillä on hallikaudella vaan yhet kisat.  

I dag (startede at skrive på lørdag) havde jeg Danske mesterskabe i Sdr. Omme. Jeg har været lidt ondt så jeg var usikker før konkurrence. Men det gik godt. Tid var sæsonens bedste og kun 35 sekunder dårligere end min rekord. Jeg var hurtigere end to mænd og fik fin diplom også. Jeg fandt også at i Danmark niveauet af kapgang er ikke meget høj. Lidt deltagere i konkurrencen (jeg var den eneste kvinde) og det har ikke mange idrætshaller til vinterbrug (kun en) I dag banen var asfalt. Den næste konkurrence har jeg her i Odense efter tre uger.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti