7. syyskuuta 2012

Studiestartsfest

studiefest1studiefest2
Voin kertoo että meikä mennee niin rappiolle täällä tätä menoo. Ei varmaan oo yllätys kenellekään et eilenkin meni myöhään. Mut toisaalta Erasmus-vaihto on vaan niin ainutlaatunen kokemus nii haluun kyllä kokee mahollisimman paljon kaikkee. Torstaina aamulla oli tosiaan koulua ja siitä läksin sitten reenailee vähän kentälle. Tein tosi kevyen reenin, meinaan et ei oo vielä mikään paras mahollinen olo. Päätin kuitenkin että lähen kokeilee lauantaina et miten kulkee. Illalla oli sitten se Juhlakomitean värväystilaisuus. Yllärillä olin ainoo international, nii esittelyt yms. oli tanskaksi. Onneks oli kuitenkin myös powerpointesitys. Oon kuitenkin ylpee itestäni, sillä ymmärsin aina välillä mitä puhuttiin ja oman esittelyn tein jo puoliks tanskaks. Myöhemmin sain kehuja mein tutorilta Sabinelta siitä et käytin tanskaa. Tästä tää lähtee :) Siitä sit suuntasin takasin kotiin ja pihalla käännyttyä Vollmoosen alueen infotilaisuuteen. Oltiin sielä Kasian kanssa ehkä 15 min alussa ja sitten päätettiin et lähetään kaupunkiin.

Sillä kaupungissa oli iso häppenki nimeltään Studiestartsfest (Pahoittelen jo valmiiks kuvine laatua) Tiesin et se on iso tapahtuma mut ihan noin isoa en oottanu. Eli vähän niinko festarimeiningillä ulkona. Sinne ko päästiin meni jonkun aikaa ennenko löyettiin mein loppuporukka. Siellä oltiin jonkin aikaa ja kuunneltiin myös illan vikaa bändiä, joka oli WhoMadeWho. Tämän jälkeen olikin vähän säätämistä baarien kanssa. Ollaan Kasian kanssa vähän kyllästytty L.A. Baariin joten mentiin Retroon, joka oli oikeesti paljon hienompi ja isompi. Seikkailtiin välillä vähän muuallakin ja loppujen lopuks löyettiin kuitenkin ittemme L.A:sta koska kaikki muutkin oli siellä. Tarkotushan oli olla johonkin yhteen mutta loppujen lopuks lyöttäyttiin mein tutorin Annan ja hänen kavereitten seuraan ja oltiin siellä yli neljään, ups :D Kotona oltiin viien maissa. Siitä sitten puolentoista tunnin yöunilla kouluun. Eilisestä n. 10 hengen porukasta ketä oli ulkona, koulussa oli miun lisäks vaan Nicole. Mut onneks en juonu eilen ko yhen Breezerin nii ei oo mitään oloja. Sain onneks maanantaina kuulla et täällä on pari syytä miks voi kieltäytyy juomasta. Jos ajaa nii ei tietenkään voi juua ja toinen sit on tää urheiluhomma. Uskottelen vaan muille et oon huippu-urheilija. Tätäkin tosin oon päässy todistaa. Eilenkin näytin pariinkin otteeseen et miten kilpakävellään :D Äsken otin vähän lepiä ja illalla International dinner. Meikä tekee makaronilaatikkoo, saa nähä miten onnistuu. Ja jälkkäriks Turkinpippureita :D Huomenna sitten ne Tanskan mestaruuskisat Ommessa. Tosin tällä hetkellä ei oo tavoitteet mitenkään kovin korkeella mut lähetään kattoo miten ne täälä kävelee.

I går var skolen, hvervemøde med festudvalget og velkommen mulighedhænelse i Vollmoose. Hvervemode var rart og jeg præsenterede mig dansk (halvt). På aftenen var også Studiestartsfest. Det var en stor begivenhed udendørs. På aftenen gik vi til baren. Formåle var at gå hjem tidligt, men der var Anna og hendes venner. Vi var med dem og jeg var hjemme kl. 5. Jeg sov i en og en halv time og så gik jeg i skole. I dag på aftenen Internationalt dinner og i morgen Danske mesterskabe i Omme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti