2. marraskuuta 2012

Bildungkiinnostus

Ei ihan hirveästi nappaa Bildungin historia nii päätin kirjotella tänne ko kerrankin on aikaa. Päivät tällä viikolla on menny aika lailla saman kaavan mukaan, eli koulua ja salia. Tai tällä viikolla enemmän ryhmäliikuntahommia. Maanantaina ja eilen saatiin tietää meijän kokeista, jotka tulee olemaan molemmissa aineissa saman tyyliset. Viiden sivun essee ja suullinen keskustelu (20 min) siitä aiheesta. Oon niin pulassa. Pedagogiikkaan löysin jo aiheen mutta didaktiikan kanssa pää lyö ihan tyhjää. Tiistaina oli koululehden tapaaminen, joka oli meikälle tanskan ymmärtämisen harjoittelua. Keskiviikkona kouluharkassa oli kiva ko kuviksenope kysy miulta että voiko se puhuu tanskaa miun kanssa ja ymmärsinkin melkein kaiken. Miulla oli myös opetusvuoro enkun tunneilla. Kutosluokan kanssa leikittiin ja pelattiin ja se meni hyvin. Kasien kanssa aiheena oli ihmissuhteet. Tunti ois voinu mennä paremminkin mutta selvitin sen. Kävin myös ostamassa lipun ESN Berliinin reissulle. Eli Saksa kutsuu joulukuun eka viikonloppu :) Harkan jälkeen parin kaverin kanssa Ikeaan syömään lihapullia ja liikaa jätskiä (kuva tosin viime viikolta ko oltiin pizzalla mut samojen ihmisten kanssa). Illalla oli ESN Pubcrawl, ilmasia juomia, hyviä tarjouksia ja kivoja uusia paikkoja, Smagløse oli miun lemppari.

Jeg er ikke så meget interesseret i historien om Bildung, så jeg besluttede at opdatere her. Dagene går på samme måde. Skole og træninger. Vi fik at vide om de testene, som vi har i december. I begge emner fem-side essay og en mundtlig diskussion om det. Jeg er så fortrydes. Jeg har allerede emnet af pædagogik, men jeg ved ikke, hvad de skal gøre med didaktik. Onsdag var en god dag. Jeg talte dansk i skole, med elever og kunstlærer også. I Engelsk klasser var min tur til at være lærer. Leg med sjette klasse gik godt, og i ottende klasse, vi talte om relationer. I løbet af dagen købte jeg en billet til ESN Berlin tur, og efter praktik gik jeg med to veninden til Ikea at spise (foto selvom fra sidste uge) og i aften var ESN pubcrawl. Gratis drinks, gode tilbuder, og nye steder. Smagløse var min favorit.
Reenien suhteen menee ihan jees. Maanantaina oli Puls/Styrke. Onkin ollut ikävä kovia reenejä. Tiistaina aamulla nopea salireeni yläkropalle ja illalla DanceFit ja Zumba. Keskiviikkona vapaa ja eilen DanceFit ja RetroMix. Jälkimmäinen oli kiva ko siellä soitettiin kaikkia vanhoja biisejä menneiltä vuosikymmeniltä. Oon nyt tykästynyt noihin tanssillisiin tunteihin. Suomessa miulla ei ikinä oo ollu aikaa käyä semmosissa ja ehkä tuo surkia rytmitajukin vähän kehittyy. Tännään vuorossa ois CrossTraining (Suomessa vissiin CrossFit), katotaan oonko elossa sen jälkeen. Illalla ehkä kaupungilla pyörähtämään, täällä on tänään J-Dag, mikä on vissiin aika iso tapahtuma täällä päin. Sillon tulee jouluolut myyntiin tai jotain sinnepäin ja melkein joka baarissa on ilmanen kalja tunnin ajan.

Træninger går godt. Jeg har prøvet mange forskellige holder. Om mandagen var det Puls/Styrke. Jeg har længtes efter hårde træninger. På tirsdag gym før skole og om aftenen DanceFit og Zumba Rest på onsdag og i går DanceFit og RetroMix. I dag Cross Training (CrossFit i Finland). I aften, måske til byen fordi i dag er en J-Dag, som tilsyneladende er en stor begivenhed her i Danmark.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti