29. marraskuuta 2013

Pikkujouluja

tarjoiluttähtikarkkiavaloja
Muutama kuva eilisistä koulun pikkujouluista. Miuta harmittaa ko ne jouduttiin siirtää eiliselle tämän päivän sijasta, niin varsinaiseen ohjelmaan en ehtinyt osallistua oikeestaan ollenkaan (vaan vähän alussa) koska miulla oli salibandyreenit samaan aikaan. Joudun jättämään ensi viikon vikat ennen pelejä olevat reenit väliin, kun lähden Helsinkiin Studiamessuille tutoroimaan, niin nyt oli oikeestaan pakko osallistua. Vaikka kyllä mie ihan mielellään reeeneissä käynkin. Jatkoille kuitenkin ehdin ja istuttiin iltaa Surakan baarissa pilkkuun asti. Siitä suunnattiin vielä pienellä porukalla jatkamaan iltaa mutta ei mennyt kauaa ennenko väsy iski ja jatkoin matkaa kotiin nukkumaan. Oli kiva ilta vaikka olinkin melkein koko illan vesilinjalla (tai siis join mie yhen oluen). En oo nyt pitkään aikaan juonut paria annosta enempää ja oon tyytyväinen näin. Rahaa säästyy ja aamulla ei tarvii kärsiä huonosta olosta vaikka miulle krapulaa edes harvoin tulee. Joulukuussa tosin on vielä mein luokan valmistujaispippalot ja samana iltana myös joukkueen pikkujoulut niin silloin ehkä tulee otettua mutta oon Tanskan jälkeen juhlinut paljon vähemmän niin ehkä se suotakoon :D

Muuten miun arki on melko tavallista. Reenaamassa oon käynyt normaalisti, tosin vähän vähemmän mitä viime viikolla. Keskiviikkona tein kilpakävelyn tekniikkareeniä, eilen oli laji ja tänään kävin Areenan puntilla tekemässä yläkroppaa. Huomenna ois suunnitelmissa käydä mahdollisesti taas kilpakävelemässä ennenko pitää rientää Josban peliin töihin. Lisäksi oon koittanut tehdä kouluhommia ja harjoitteluraporttikin on edistynyt vähän. Tavoitteena ois saada se viikonlopun aikana valmiiksi.

Ps. teitä on tullut pari lisää, tervetuloa <3 ja täällä on lunta ja viikonloppuna pitäis sataa lisää, jeejee :) Kivaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti