9. tammikuuta 2014

9/1/14

tammikuuuu Kamera on ollut laukussa pölyttymässä, ei oo tuo sää kovin innostanut kuvailemaan, siksi nää instakuvat (laatuja...) Tällä viikolla oon ollut oikeestaan koko ajan menossa. Aamulla tutormarkkinointeja, iltapäivällä töitä ja illalla reenejä. Aloitin siis työt tiistaina ja tännään kävin kirjottaa työsopparin :) Osa-aikasena mennään niin pitäis jäädä aikaa opparille, joka on tosin hieman heikossa hapessa vielä tällä hetkellä. Halutaan kasa motivaatiota tähän osoitteeseen, kiitos. Oon kyllä tykännyt kovin miun työpaikasta :) Reenien osalta ollaan menty aika lailla salibandyn ehdoilla. Maanantaina kävin juoksemassa 2 h ja tänään 30 min, eilen sitten vähän höntsäfutista koulukaverien kanssa. Lajia on ti, to & pe ja lauantaina tosiaan ne kolme peliä kotiturnauksessa. Mutta kohta laitan nukkumaan ko huomenna pitää olla taas reippaana markkinointihommissa jo puol ysiltä.

2 kommenttia:

  1. miekii tahon opparimotivaatioo! kauhia miten vaikeeta on ees alottaa :D nyt kirjotin pinkillä kalenteriin opparin tekemiseen varatut ajat nii ehkä sitä innostuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyvä tietää etten oo ainut :D miullakin on ongelmia tuon aloittamisen suhteen, sen verran oon edistyny että kirjastossa kävin :D eiköhä se siitä lähe käyntiin :)

      Poista