14. maaliskuuta 2014

Mitä silmät ei nää, sen sydän ymmärtää

11262 Miulla ois vaikka kuinka paljon kerrottavaa mutta kouluhommien loppumisesta huolimatta oon saanut aikani kulumaan yllättävän hyvin. Tässä yllä muutama kuva sunnuntailta, kun oltiin juhlistamassa miun serkun ripille pääsyä. Iski pieni vaatekriisi koska mustat suorat housut ei ollutkaan sopivat niin piti kyhäillä pikapikaa joku asu päälle kotoa löytyvistä vaatteista. Värjäsin myös hiukset lauantaina mutta ei ne oo oikeesti niin punaset kuin tuossa kuvassa :D Juhlat oli kivat ja ruoka hyvää :) Otsikko Juha Tapion biisistä, oli näitten nuorten oma konffisbiisi.

Ens viikolla yritän olla täälläkin aktiivisempi. Miulta poistetaan maanantaina viisaudenhammas mikä tarkoittaa taukoa reeneistä. Silloin luvassa ainakin joitain talvileirikuvia ja oon miettinyt myös, että jos jollakin kiinnostais, niin voisin kirjoitella jotain yhteenvetoa miun koulutaipaleelta amkissa kun oon nyt käytännössä papereita vaille valmis Yhteisöpedagogi :) Oisko teillä halukkuutta tämmöselle ja jos ois niin rohkeesti vaan kommenttia alle jos teillä on jotain mikä erityisesti kiinnostais. Mutta seuraavaks suuntaan parin koulukaverin tupareihin käymään. Pitkään en siellä kyllä kerkee olla koska meillä on huomisaamuna lähtö Kuusankoskelle klo 5.30 pelaamaan jatkopelejä. Edessä siis divarikarsinnat osa 1 ja kolme peliä. Vähän jännittää jo mutta toivottavasti pelataan hyvin ja kausi jatkuu vielä huomisenkin jälkeen. Sunnuntaina suuntaan sitten Kontiolahdelle kattomaan ampumahiihdon maailmancupia niin blogihiljaisuus jatkuu uudelleen.

2 kommenttia:

  1. Kiva asu :) Tsemppiä viisauhdenhampaan poistoon! Multa ei oo ikinä poistettu viisuria. Apua, joskus sekin on varmaan edessä :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) miulta lähti nyt molemmat yläviisurit kerralla ja yllättävän helpolla selvisin, meni ehkä 3 min ko molemmat oli poissa :D vielä ois toka alaviisuri ens kuussa, sitten se ois siinä.

      Poista