10. maaliskuuta 2014

Viikon 9 & 10 liikunnat

kpo8
Viikko 9
Ma: Kilpakävely + Venyt 2 h
Ti: Puntti (yläkroppa ja keskivartalo) 1 h + Salibandy 1 h 30 min 
Ke: Hiihto 1 h 30 min + Salibandy 1 h 30 min 
To: Salibandy 1 h 45 min
Pe: Hieronta 1 h
La: Puntti 1 h 30 min (yläkroppa ja keskivartalo)
Su: Kävely 3 h 30 min + Venyt 45 min
Yhteensä: 16 h

Viikko 10
Ma: Uinti ja vesijuoksu 1 h
Ti: Salibandy 1 h 30 min 
Ke: Lepo
To: Puntti (jalat) 1 h 15 min
Pe: Puntti (yläkroppa) 45 min
La: Juoksu 1 h + Puntti (keskivartalo) 1 h 30 min + Venyt 1 h
Su: Kävely 1 h 30 min + Venyt 30 min
Yhteensä: 10 h 


Viikkokoosteet on jääneet niin laitetaan nyt parilta viikolta. Oppari ja leirihommat on vähän sekoittaneet reenirytmiä mutta nyt molemmat on ohi niin pääsen panostamaan taas reenaamiseen. Tai siis ihan valmis en vielä oo mutta siis käytännössä kaikki kouluhommat on ohi, enää pikkujuttuja kuten opparin tilastointi ja julkaisu jne. Lisäksi leirin noin 1000 kuvasta pitäis valita parhaat muokkausta varten. Mutta niitä sitten myöhemmin :D

Viikko 9 aika perusviikko. Mentiin aika salibandypainotteisesti koska kerrankin reenejä ei oltu peruttu :D Kävin myös hierojalla jatkamassa penikoiden avaamista. Sunnuntaina tuommonen pitkä pk-lenkki, puolimaratonin verran käveltiin äitin kanssa. Viikko 10 taas aika salireenipainotteinen ja hiukan kevyempi, johtuen leirihommista. Oon taas alkanut myös venyttelemään silloin tällöin, jee! :) Tällä viikolla ois tarkoitus mennä alkuviikko vielä suhteellisen kovaa, loppuviikolla kevyemmin nousukarsintojen takia.

Ja jos joku miettii että miksi puhun kevyestä viikosta vaikka liikuntaa tulee 10 h niin vaikka se on kevyt viikko miulle niin sitä se ei oo kaikille muille. Joillekin se saattaa olla jopa maksimin yläpuolella. Kestävyyslajin harrastajana miun reenimäärien tulee olla suht isoja. Laitan näitä viikkokoosteita tänne lähinnä omaksi iloksi eikä kenenkään kannata niitä sellaisenaan lähteä kopioimaan. Ja tuskin kukaan lähtekään koska en usko että kovin monella on ohjelmassa sekä kilpakävelyä että salibandya :D Aika hakemista on vielä itselläkin sopivan reenirytmin löytäminen mutta toivon että onnistun siinä mahdollisimman pian.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti