8. huhtikuuta 2014

Hetkiä Instagramistani

Löysin ihanan Annan blogista postauksen, jossa hän esitteli omia Instagram-lemppareitaan. Tää haaste on lähtöisin Marissan blogista ja koska oon aktiivinen Instan käyttäjä niin miekin halusin tulla jakamaan teille muutaman kuvan. Tai no, koska kuvia tililtä löytyy tällä hetkellä jo yli 400, niin poimin teille 20 otosta sieltä ja täältä. Hashtagit jäi nyt pois, mutta jokaisen kuvan alla pieni tarina. Puuttuvat hastagit ja loput kuvat löytyy nimimerkin @sannnnan takaa. Linkki miun Instaan löytyy myös tuolta oikeesta reunasta.
Tää kuva on Tanskasta viime keväältä. Oltiin matkalla opintovierailulle ja kahen luokkakaverin kanssa onnistuttiin eksymään keskelle ei mitään. Vaikka välillä ärsyttikin kovin, niin nyt jälkeenpäin muistelen tuota lämmöllä :D
Salibandy on kivaa, ainakin välillä. Tää kausi oli kiva vaikka joskus ärsyttikin, mutta onneks miulla on paras joukkue <3
Valmistuin! Aivan mahtavat vajaa neljä vuotta takana. Oon kokenut niin paljon tän koulun aikana ja ei kaduta yhtään, että lähdin Humakkiin. Vaikka välillä olikin aika tuskaa, niin positiivisia kokemuksia on niin paljon enemmän ja oon tavannut ihan huikeita tyyppejä koulun kautta <3
Tästä kuvasta tuli eka mieleen se, että opin juomaan kaljaa Tanskassa :D mutta tää kuva on siis Partykomitean pubcrawlista. Miulla oli tämän(kin) porukan kanssa ihan huippua. Oon niin tyytyväinen, että uskalsin lähteä mukaan, vaikka olinkin ainut vaihtari porukassa ja olin osan ajasta ihan pihalla muitten puhuessa tanskaa. Mutta miut huomioitiin kuitenkin tosi hyvin ja koin kuuluvani porukkaan.
Viime kesältä, kun tein heinäkuun perjantait yötöitä. Oli aikaa pohtia kaikkea mahdollista ja mahtavaa katella auringonnousua upeissa maisemissa. Suomen luonto <3
Muistot säilyy aina. TANSKA <3
Niille, jotka miettii, että kannattaako lähteä vaihtoon/harjoitteluun/töihin tms. ulkomaille niin miulla on vaan yks sana, lähtekää! En oo katunut päiväkään sitä, että uskalsin lähteä yksin ulkomaille vajaaksi vuodeksi. Sain uusia ystäviä, kielitaito kehittyi huimasti ja kasvoin henkisesti tosi paljon ja sain rohkeutta kokeilla uusia asioita. Voin ihan rehellisesti sanoo, että elämäni parasta aikaa ja oli tosi vaikeaa jättää se kaikki taakse, mitä oli ehtinyt tuossa lyhyessä ajassa tuonne luoda.
Sisko <3 tarviiks tähän sanoo muuta? okei, tuommonen peili kotona ois ihan kiva :D
Tykkään piirtää, vaikken ookaan kovin hyvä siinä. Viime kesänä pääsin harjoittelemaan töissä ja totesin, että tätä pitäis tehdä enemmänkin.
Voitettiin viime keväänä Partykomitean kanssa sählyturnaus. Finaali meni jatkoajalle ja se tunne, kun sain tehtyä sen ratkaisumaalin ja voitto oli meidän. Seuraavana päivänä kärsin elämäni pahimmasta krapulasta (lauantaina, koulussa, polvi auki) mutta oli se sen arvoista :D Salibandy oli tärkeetä myös vaihtoaikana ja pääsinkin reenaamaan paikallisessa naisten joukkueessa. Tääkin kertoo siitä, että uskalsin tehdä jotain uutta, sillä reenasin myös kyseisen joukkueen lisäksi paikallisen kilpakävelyvalmentajan kanssa. Vaikka oonkin sosiaalinen, niin miun uskaltamisen taso kasvoi moninkertaiseksi vaihdon aikana.
Oon käynyt kuntosalilla säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta viime syksystä lähtien taas vähän aktiivisemmin. Tykkään reenata salilla, ainut ongelma on sovittaa salireenit järkevästi muitten reenien kanssa. Kesälahden salilla oon käynyt aina silloin, kun oon kotikotona. Käyään tuolla porukalla ja miusta on kiva kun käytännössä koko mein perhe urheilee jotenkin :)
Tää on viime tiistailta. Eka päivä valmistumisen jälkeen ja olin jo haalarit päällä opiskelijatapahtumassa :D Jos saisin valita, niin oisin varmaan ikuinen opiskelija. Valitettavasti se ei oo taloudellisesta näkökulmasta mahdollista, töitäkin pitäis joskus tehdä. Oon kyllä tosi tyytyväinen miun nykyiseen työpaikkaan, mutta valitettavasti tarviin kokoaikaisen työpaikan jossain vaiheessa. Mutta ainahan sitä saa haaveilla, ja itseasiassa hainkin vielä uudestaan kouluun.
Tääkin on Tanskasta. Tämmöstä mein koulukäynti oli aina välillä. Heittäytymiskyky oli yks niitä asioita mitä opin tuona aikana. Vai mitä sanotte siitä, että löysin itteni keskeltä Odensen toria tekemässä näkymätöntä teatteria ihan tuntemattomille ihmisille :D
Lisää perhettä. Miulla on siis viisi sisarusta ja oon perheen vanhin lapsi. Tää kuva on viime kesältä kun oltiin veneilemässä äitin, iskän ja neljän nuorimman sisaruksen kanssa.
Yks miun parhaista ostoksista. Ostin tuon siis reilu vuosi sitten itelleni synttärilahjaks. Ihan noin puhtaana ei oo pysynyt mutta hyvin on kestänyt menossa mukana vaikka minkälaisessa reissussa. Ja tulee varmasti kestämään monta vuotta, luottoreppu <3
Viime syksyltä Stellan jäähyväiskeikalta. Tykkään kovin Stellan musiikista ja harmittelen, etten ehtinyt käydä kuin muutamalla keikalla.
Suurin osa ajasta menee nykyään töissä ja reeneissä ja oon niissä aina ilman meikkiä ja urheiluvaatteissa. Vaikka en ookaan oikeestaan koskaan välittänyt laittautua sen suuremmin, niin nyt oon huomannut, että silloin harvoin kun on lähdössä johonkin, niin onkin ihan kiva laittaa meikkiä ja paremmat vaatteet :D Kuva viime perjantailta, kun olin menossa kattoo Antti Tuiskuu. Myös miun 25-vuotispäivä.
Ehottomasti yks tän kevään parhaita juttuja on koriskurssi. Ootan aina innolla keskiviikkoa, kun meillä on reenit. Hyvä porukka ja ohjaajat sekä uuden oppiminen on ihan huippua.
Lisää Tanskafiilistelyä. Tämä kuva Köpiksestä ja siellä haluaisin ehdottomasti käydä uudestaan.
Hiukan vanhempi kuva, oon vielä blondi. Pitkät, rauhalliset kävelylenkit ihan yksin on yks parhaita hetkiä saada omaa aikaa. Varsinkin maalla, missä tulee ehkä pari autoa tunnin aikana vastaan. 

Tämmösiä otoksia mie keräilin, ja paljon ois ollut muitakin jaettavaksi. Toivon, että mahdollisimman moni tarttuu haasteeseen ja laittakaa vaikka tuohon alle niitä omia Instahetkiä, miuta kiinnostaa mitä muistoja just teiltä löytyy :)

2 kommenttia:

  1. Kiva oli lueskella juttuja siunkin kuvien takaa! :) Vaikka hashtagit Instassa kertoo kuvasta jo jotain, niin silti tälleen avautuu niin paljon enemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna :) ja tuo on kyllä totta, ite ainakin laitan yleensä ihan niitä perushashtageja, jotka kertoo kyllä jotakin joo, mutta toisaalta oon myös yrittänyt välttää sitä, että laitan ne semmoseen tarinamuotoon :D lisäks välillä yritän myös rajoittaa niitten määrää ettei karkaa ihan käsistä :D

      Poista