2. huhtikuuta 2014

Viikon 13 liikunnat

Viikko 13
Ma: Kilpakävely + Venyt 2 h
Ti: Kävely 1 h + Salibandy 1 h 30 min 
Ke: Kävely 1 h + Hieronta 1 h + Koripallo 1 h 
To: Kävely 1 h + Uinti ja vesijuoksu 1 h + Salibandy 2 h
Pe: Hiihto 1 h + Jumppa 1 h 30 min
La: Kävely 1 h + Kehonhuolto 1 h 30 min
Su: Lepo
Yhteensä: 16 h 30 min

Viime viikon liikuntoja. Hyvin alkanut määrällisesti kova viikko päättyikin vähän aikaisemmin, koska pieni flunssa iski viikonloppuna. Onneks tämä kuluva viikko oli muutenkin suunniteltu kevyeksi, eli flunssa ei muuttanut suunnitelmia mitenkään radikaalisti. Ainakin maltan kerrankin levätä riittävästi :D Mutta tuosta viime viikosta, eli oon tyytyväinen että sain hyvin tehtyä vaikka loppuviikosta flunssa iskikin. Alkuviikko meni ihan mukavasti, pitkästä aikaa kilpakävelyä. Kävelemässä kävin paljon ihan siitä syystä, että unirytmi on tällä hetkellä semmoinen, että herään siinä klo 7-8 maissa vaikka kello ei oo ees välttämättä soimassa. Jos ei oo mitään erikoista niin päivän eka meno on työt, jotka alkaa tosiaan vasta klo 13 :D Torstaina kävin vielä hiihtämässä kun täällä oli latu vielä hiihtokunnossa. Taisi tosin jäädä kevään viimeseksi. Perjantaina kävin siis jumppaamassa ja lauantaina tein kerrankin kehonhuoltoa kotona. Keppijumppaa, venyttelyä ja putkirullailua. 

Tiiän kyllä, että hieronnan jälkeen pitäis levätä enemmän, mutta koska käyn nyt siellä säännöllisesti ja kyseessä on enemmänkin muokkaava hieronta, niin juttelin viimeks hierojan kanssa, että voin käydä noissa korisreeneissä. Varasin siis nuo hieronnat ennenko tiesin koriskurssista enkä viiti perua niitä, koska vapaita aikoja on yleensä melko heikosti tarjolla. Tällä hetkellä on enää yks keskiviikon hieronta jäljellä ja sitten pystyykin ottamaan niitä oikeesti silleen ettei oo muuta.

Ps. valmistuin toissapäivänä, eli oon nyt ihan oikeesti Yhteisöpedagogi (AMK) :)  

2 kommenttia:

  1. Paljon onnea valmistumisen johdosta!

    Haluisitko antaa jotakin pientä vinkkiä/neuvoa yhteisöpedagogin opinnoista kiinnostuneelle? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) ja oon tosiaan miettinyt että jos tekisin tästä ihan isommankin postauksen mutta jotain pientä voisin kertoo jo tässä :) Eli kannattaa ehdottomasti hakea jos ihmisläheinen ammatti kiinnostaa. Opiskellaan siis kansalaistoimintaa ja nuorisotyötä. Nykyisistä opinnoista en osaa niin tarkkaan kertoa, koska tuli uusi OPS viime syksynä eli sisällöt muuttui vähän. Mutta ainakin meillä oli eka vuosi aika pitkälle yhteisiä opintoja ja tokasta vuodesta lähtien oli mahdollisuus erikoistua enemmän oman mielenkiinnon mukaan. Ainakin myö päästiin harjoitteluun jo ekana vuonna. Lisäks jos kansainvälisyys kiinnostaa nii voi lähtee vaihtoon tai harkkaan ulkomaille.

    Ja ite opiskelin siis Humakissa, ja nykyisin koulutusta tarjotaan Nurmijärvi/Helsinki, Turku, Jyväskylä ja Kuopio. kaks ekaa vuotta kampuksella ja sit semmosissa keskuksissa enemmän käytännönläheisesti. Eli ei todellakaan oo niin paljoo tenttejä mitä esim. yliopistossa. Lisäks tätä alaa voi opiskella ainakin MAMK:issa Mikkelissä. Käytännössä kaikki pääsee pääsykokeisiin ja siellä testataan soveltuvuutta alalle. Pieni kirjallinen osio on mutta siihe ei tarvii oikeestaan valmistautua. Tärkeintä on motivaatio ja se, että haluut sinne kouluun ja oot oma ittes. Toki alalle soveltuvuus myös eli jos oot hakemassa niin kannattaa kerätä talteen kaikki todistukset yms. jos oot ollut esim. järjestö- tai vapaaehtoistoiminnassa mukana, niistä saa plussaa pääsykokeissa.

    Tässäpä tälleen lyhkäsesti. Kysy toki ihmeessä lisää jos kiinnostaa tai haluut lisää tietoa jostain tietystä aiheesta, niin minäpä kerron. Lisäks kannattaa kattoa tuolta oikeesta reunasta tunnisteella HUMAK, sinne oon ehkä välillä kirjoitellut ihan asiaakin :D tosin en aina :D

    VastaaPoista