30. maaliskuuta 2014

Kontiolahden maailmancup

mc1mc2mc3mc4mc5
Palataanpa ajassa taas vähän taaksepäin. Tällä kertaa pari viikkoa. Kontiolahdella käytiin siis silloin ampumahiihdon maailmancup ja kun töistä sain lipun niin pitihän se käydä katsastamassa tunnelma ihan paikanpäällä kun jatkopelitkin sattui sopivasti edelliselle päivälle. Paikalle oli ilmainen linja-autokuljetus Joensuusta mikä oli ainakin näin autottomalle pelastus. Paikalla oli paljon porukkaa, mikä näkyi muun muassa tosi pitkinä jonoina tauon aikana. Tästä vähän miinusta järjestäjille. Vaikka sää oli suhteellisen kylmä ja varsinkin tuulinen niin oli kiva päästä seuraamaan kisaa ihan livenä. Vielä kun Kaisa Mäkäräinen onnistui ottamaan viikonlopun kolmannen voittonsa (ja seuraavana viikonloppuna voittamaan koko maailmancupin, onnea!) niin tunnelma oli kohallaan. Toki suurin osa paikallaolijoista oli venäläisiä mutta oli meitä suomalaisiakin ihan kivasti. Vähän mietin, että ens vuonna vois mennä katsomaan MM-kisoja tai jos heittäytyis oikein hurjaks, niin vaikka talkoohommiinkin.

Oon huomannut, että kannattaa ehdottomasti lähteä katsomaan urheilua paikan päälle, jos vaan siihen on mahdollisuus. Ihan eri tunnelma kun esim. telkkarista katsottaessa. Onko täällä innokkaita penkkiurheilijoita ja käyttekö seuraamassa urheilua ihan paikan päällä?   

2 kommenttia:

  1. Tuli itekki käytyä kattomassa kisoja Kontiolahdella. Hyvä meininki oli!
    Kaikki mielestäni suju järjestelyjenkin kannalta erinomaisesti mut siinä kahvilatoiminnassa jäi kyl parannettavan varaa ens vuoteen..
    Mut pitäähän se enski vuonna lähtee kisoja kattoo ku kerta täällä ne järjestetään =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. näinpä :) ja ehottomasti kannattaa lähtee kattoo kun lähellä järjestetään kerrankin jotain vähän isompaa :)

      Poista