29. maaliskuuta 2014

Ekaa kertaa jumppaamassa

jumppahommia
Suomessa nimittäin. Tanskassa ollessa kävin hyvinkin ahkerasti erilaisissa ryhmäliikunnoissa ja tykkäsin kyllä niistä. Suomessa se on jäänyt. Osittain siitä syystä, että täällä se on kalliimpaa ja osittain myös siitä syystä, että talvella kauden ollessa menossa miulla ei jää aikaa jumppailulle kun ohjelmaan pitää mahduttaa salibandyn ja kilpakävelyn lajireenit. Nyt kun salibandyn osalta kausi on ohi, eikä viikonloppuisin ole pelejä ja kilpakävelyn osalta kausi ei oo vielä alkanut, niin miulla on mahdollisuus kokeilla erilaisia jumppia.

Meillä siis työpaikalla tarjotaan jumppia ja nyt on vielä tosi helppo lähteä, kun ne on tuossa kadun toisella puolella :D Mistä tulikin mieleen, että löysin vihdoinkin kohtuuhintaisen yksiön täältä Joensuusta ja pääsen muuttamaan vappuna omaan asuntoon. Tai siis vuokralle, mutta kuitenkin ns. omaan, kun oon nyt asunut solussa. Mutta tästä sitten kun se on ajankohtaisempaa.

Kävin siis eilen jumpassa ja tajusin, että se oli oikeesti miun eka kerta ikinä, kun käyn Suomessa jossain ryhmäliikunnassa. Tunti oli kiinteytys ja kehonhuolto. Eka oli tunnin setti aerobista ja lihaskuntoa, loppuun vielä puolen tunnin venyttelyt. Yllätyin positiivisesti kun alussa tehtiin samoja juttuja mitä Tanskassakin, niin en ollut koko aikaa pois kärryiltä. En muista oonko tätä täällä ennen maininnut mutta oon ehkä maailman huonoin oppimaan mitään koreografioita ja siksi jumpissa miulla menee aina jonkun aikaa ennenko pysyn muitten mukana. Tunti oli kyllä tehokas ja huomasin, ettei ois pahitteeks käydä useemminkin, koska lihaskunto ei näköjään oo millään huipputasolla tällä hetkellä. Pitäis vissiin tehä jotain muutakin kun ne perinteiset 20-20-20 aina reeneissä :D Huomenna ois tarjolla taas pari jumppaa, niin voisin käydä tekemässä ainakin toisen niistä, ellei jopa molemmat (tai itseasiassa toinen tunti on Zumbaa). Mutta seuraavaks tekemään omatoimista kehonhuoltoa, pikkuhiljaa alkaa tuntua, että eilen tuli jotain tehtyä.  

2 kommenttia:

  1. Itellä ei oo ikinä ollu mikään hinku jumppatunneille ehkä just ton takia etten myöskään minä ole mikään huippu noissa koreogafioissa. Paitsi viimesen vuoden aikana on tullut ajatus, että olis tosi kiva kokeilla jotain erilaista ja ainut missä oon kerran käyny on spinning. Se oli kyllä kivaa. Ainut vaan kun omia treenejä on niin paljon ja jos lähden lepopäivänä johonkin raskaaseen jumppaan, niin ei siitä oikein lepopäivää tule :D Ja turhan kalliiks varmaan tulis käydä suunnilleen kerran kuussa jos jotain korttia ostasin salille. Mutta ehkä ylimenokaudella tai sitten kun en enään urheile niin tosissaan :) Ja tuo työpaikan kautta on kyllä tosi hyvä etu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo miulla on kanssa tuo sama ettei kauden aikana oikeen pysty, varsinkin kun on nuo kahet lajireenit. täytyy kyllä myöntää etten varmaan miekään kävis muuten, mutta nyt on hyvä tosiaan kun töitten kautta pääsee käymään :)

      Poista