19. toukokuuta 2014

Tutorvirkistystä ja kuulumisia

koli1koli2koli3
Nyt alkaa olla taputeltuna miun luultavasti kiireisin viikko tältä keväältä. Maanantaina töiden jälkeen meillä oli työyhteisön kanssa palaveri ja sieltä suuntasin vielä uuden kauden ekoihin reeneihin. Reenit ei menneet omalta osalta mitenkään täydellisesti mutta pieni juttelutuokio valmentajan kanssa piristi kyllä mieltä. Liittyy siis ens kauden pelaamiseen mutta en viiti huudella täällä enempää ennen syksyä ennenko asia on varma. Tiistaina meillä oli koriskurssin päätös ja harkkapeli Katajan B-tyttöjä vastaan. Hävittiin mutta kivaa oli silti. Oon tyytyväinen, että menin mukaan tuolle kurssille, oli kyllä kiva piristys kevääseen. Pelistä lähes suoraan salibandyreeneille. Keskiviikkona kävin katsomassa Yliopiston kuoron kevätkonsertin. Kuorossa laulaa muutama miun kaveri ja täytyy kehua, että vetivät tosi hyvän konsertin. Torstaina miulla oli taas aika hierontaan <3 Pääsin toista kertaa Katjan käsittelyyn ja hyvin löyty taas jumeja ja toivottavasti ne aukes taas ainakin vähäks aikaa. Töitten jälkeen oli Pokalin leiriohjaajakoulutus, jossa olin siis kouluttamassa tiimin kanssa uusia leiriohjaajia. Kaikkina päivinä oon lähtenyt kotoa suht aikaisin ja ollut takaisin vasta iltakaheksan jälkeen mutta onneks on tosiaan ollut semmosta tekemistä mistä tykkään :) koli4koli5koli6
Perjantain olin pyytänyt töistä vapaaksi, koska meillä oli tutorvirkistys. Porukkaa oli lähdössä sen verran vähän, että miutkin otettiin mukaan vaikka valmistuin jo maaliskuussa. Voin kertoo että oli ihan huippu reissu ja huippu porukka. Suunnattiin Kolille, jossa pienen navigointivirheen jälkeen (tai siis huonojen tienviittojen) löydettiin mökille missä oltiin yötä. Nopeesti kokous ja tulevan syksyn suunnittelu. Osallistuin tähän vaikkei ois tarvinnut :D Tämän jälkeen yks reissun kohokohdista eli Koli Relax Spa. Oli ihanaa päästä rentoutumaan kunnolla. Kylpylä oli ehkä pienempi mitä olin kuvitellut mutta tykkäsin kyllä. Viivyttiin siellä melkeen kolme tuntia, hyvässä seurassa aika kuluu nopeesti. Sieltä nopeesti mökille ruoan laittoon ja kattoo Suomen peliä. Jännäks Leijonat sen teki, mutta onneks tuli voitto. Sen jälkeen hengailtiin vielä porukalla ja miekin opin pelaamaan Skip-Boa, oli semmonen minkä vois ostaa itellekin. Nukkumaan laitettiin puol kaks ja aamulla reippaasti ylös puol ysiltä. Aamupalan ja siivouksen jälkeen Kolille patikoimaan ennen kotiinlähtöä. Nää kuvat on siis kaikki tuolta reissulta. Eilen kävin vielä kiertämässä nopeesti kalamarkkinat. Tänään oli aivan mahtikeli, +21 <3 Vietin päivän katusählyn ja kilpakävelyn merkeissä. Selkä alkaa vihdoin olla parempi ja tein ekan kunnon kävelyreenin ehkä reiluun kuukauteen. Kävin myös kattoo Suomen pelin kavereitten kanssa Playssa, mutta eihän tuo ihan putkeen mennyt. Suurimmaks osaks kiva päivä siis, mutta jotenkin tuo aurinko osaa yllättää joka vuosi, nimim. olkapäät ja rintakehä punaisemman kuin ravulla, miks mie en ikinä opi?

Tämmöstä kuulumispostausta tällä kertaa. Haluutteko lisää tämmösiä vai pysynkö enemmän noissa enemmän kuvia, vähemmän tekstiä sekä viikkokooste-tyyppisissä postauksissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti