9. heinäkuuta 2014

Tommin rippijuhlat

123456
Vietettiin miun keskimmäisen veljen Tommin rippijuhlia viime sunnuntaina. Onneks nää helteet alkoi jo viikonloppuna niin saatiin juhlia hyvässä kelissä. Juhlat meni hyvin. Itekin keskityin lähinnä syömiseen ja vieraiden kanssa seurustelemiseen (+keittiössä pyörimiseen) niin kuvaaminen jäi vähän vähemmälle. Meillä oli varmaan aika perinteinen menu, eli lämmintä ruokaa, savulohta, erilaisia salaatteja ja karjalanpiirakoita. Kahvin kanssa kakkua, pullaa ja keksejä. Otin myös vähän ruokaa mukaan ja tällä viikolla miun ei ole tarvinnut käyttää aikaa ruoanlaittoon.

Maanantaina tulin takaisin Joensuuhun, koska miulla oli fysiikkareenit. Tänään ja eilen oon taas reenaillut kilpakävelyä, koska perjantai-iltana on aluemestaruuskisat Kuopiossa. Lauantaina suuntaan takaisin Joensuuhun, koska Ilosaarirock. Koska miuta kiinnostavia esiintyjiä on vaan muutama, niin en viittinyt ostaa lippua vaan talkoolaisena mennään taas kerran. Tällä kertaa miut voi löytää narikasta lauantaiyönä ja sunnuntai-iltana. Miuta saa tulla myös moikkaamaan, jos löytää rokkikansan joukosta :D ps. kävin allekirjoittamassa tänään myös työsopimuksen, eli koulupaikka saa odottaa ainakin vuoden verran.

Löytyykö muita Ilosaareen tulijoita tai ootteko käyneet jo muilla festareilla tänä kesänä?

2 kommenttia:

  1. Mistä tuo mekko on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai tuo miun mintunvihree? Ostin sen tänä keväänä Joensuun Carlssonilta, löyty tosin alerekistä :D Ja miun siskon musta mekko on H&M:ltä :)

      Poista