1. heinäkuuta 2014

Sportsdirectin tilaus

DSC_8606DSC_8607DSC_8609DSC_8608
Oon pitkään lukenut muitten blogeista kuinka he ovat tilanneet enemmän ja vähemmän reenivaatteita Sportsdirectiltä. No, vihdoin miekin uskaltauduin sieltä tilaamaan. Ja ei voi muuta kuin kehua. Ja tää ei oo mikään maksettu mainos vaan oon ihan oikeesti tyytyväinen. Toimituksessa meni vähän reilu viikko ja koska en ollut kotona vaan Kauhavalla niin kotiin tullessa löytyi noutoilmoitus ja sain käydä hakemassa paketin lähiSiwasta, missä oli Postipiste. Noitten tuotteiden lisäksi paketissa oli vielä yks toppi miun siskolle ja postikuluineen kaikkineen hintaa jäi alle 50 €. Koska noin puolet siitä hinnasta muodostui noista Niken shortseista ja postikuluista, niin noille lopuille jäi hintaa hyvin vähän. Koot osui aivan nappiin, kun katsoin muiden tuotearvosteluja. Sen verran voin kertoo, että kun noista Karrimoren shortseita valitsin normaalia isomman koon, niin olivat ok.
DSC_8611DSC_8615DSC_8612
Muitakin hankintoja oon viime aikoina tehnyt (luojalle kiitos, että oon ollut koko kevään ja alkukesän töissä :D). Kävin teettämässä pohjalliset ja samalla reissulla mukaan tarttui nuo Adidaksen Adizero Boostit. Oon kyllä ollut hyvin tyytyväinen noihin lyhyenkin käyttökokemuksen perusteella. Ostin myös uuden sykemittarin. Miulla on ollut aiemmin käytössä Tanskasta ostettu Garmin, mikä on hyvä juoksulenkeillä. Koska siinä ei oo sykevyötä mukana ja semmosen löytäminen yksinään ilman kelloa on hyvinkin vaikeaa, niin päädyin tuommoseen Polarin FT7:aan. Mietin myös Suuntoa, mutta koska miulla on aiemminkin ollut Polar, niin valitsin tuon. Tuo on niistä perusmalleista vissiin toisiks halvin. Muuten oon ollut tosi tyytyväinen, mutta ainoo miinus tulee siitä, että syke ja aika ei näy samalla näytöllä. Viimesenä tulee nuo lisäravinteet. Kauhavalla ravintoklinikalla miulle suositeltiin noita ja aattelin, että sama testata. Spirulinasta valitsin tabletit, koska en tiiä oisinko saanut sitä jauhetta alas missään muodossa :D

Ainiin, pääsin kouluun! Tää oli tämmönen kokeilu ja menin pääsykokeisiinkin semmosella suht rennolla asenteella. Eilen kävin sitten kattelee sisäänpäässeiden listaa ja siellähän miun nimi oli muitten joukossa :D Eli ehkä vielä joku päivä tästä tytöstä tulee Fysioterapeutti. Tekis mieli aloittaa opiskelut heti syksyllä, mutta koska yritän olla järkevä, niin oon varmaan poissaolevana ainakin tulevan lukuvuoden. Tän valinnan meinaan tehdä sen takia, koska miulla ei tuu riittämään tukikuukaudet koko opintojen ajaksi niin pitää tehdä töitä jossain vaiheessa. Lisäksi miulla on työpaikka tiedossa ainakin ens lukuvuoden ajaksi, niin ois tyhmää luopua siitä. Varsinkin kun täällä on työpaikat aika kiven alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti