6. lokakuuta 2014

Viikon 40 liikunnat & Kauden avaus

DSC_0135
Viikko 40 (kevyt)
Ma: Lepo
Ti: Lepo
Ke: Kävely 1 h
To: Kävely 1 h + Kehonhuolto 30 min 
Pe: Salibandy 1 h
La: Salibandy + oheiset 2 h 30 min
Su: Lepo
Yhteensä: 6 h


Tämmönen viikko tällä kertaa. Ei mennyt ihan niinko Strömsössä. Alkuviikon flunssa ja selkäkipu pitivät huolen siitä, että kauden aloitukseen valmistautuminen ei todellakaan ollut optimaalinen. Torstain roikkuminen oli ratkaiseva lauantain kannalta. Perjantaina selkä oli jo suht ok, ja kävin reeneillä kokeilemassa. Liikunta auttoi ja mitä enemmän lihakset lämpeni, niin sitä paremmalta tuntui. Päätin, että kokeillaan lauantaina pienellä riskillä, koska meillä oli muutenkin vähän pelaajia.

Selkä teipattuna kohti kauden avausta. Pääsinkin pelaamaan molemmat pelit kokonaan ja selässä ei tuntunut kipuja pelin aikana oikeestaan ollenkaan. Eka peli oli vielä hakemista ja hävittiin se oman seuran kakkoselle. Välillä lepäilyä, muitten pelejä ja ruokaa omien pelien välillä ja sit valmistautuminen tokaan peliin. Ei sekään ollut mitenkään parasta osaamista meiltä, mut onneks pisteet kotiin vähän huonommallakin pelillä. Omalla kohdalla on tyytyväinen tuohon tokaan peliin. Toki virheitä oli, mutta valmentajilta saadun palautteen mukaan miun pallollinen pelaaminen on kehittynyt ja oon oikein tyytyväinen noihin kommentteihin. Varsinkin kun en ollut ees parhaassa mahdollisessa kunnossa ja vielä torstaina aamulla laitoin viestiä, etten välttämättä oo ees pelikunnossa lauantaina.

Ei tää selkä tällä hetkellä oo mikään paras mahdollinen, mut parempi jo kuin aiemmin. Nyt tarkoituksena ois päästä näyttämään tätä lääkärille tai fyssarille, koska ei oo eka kerta, kun on ongelmia. Tosin ikinä ei oo ollut noin pahasti kipee mitä nyt, mut ois kiva jos sais selville, että mistä nää selkäkivut oikeen johtuu. Tiiän, että osasyy on heikot keskivartalon lihakset, mutta ois kiva tietää, että onko taustalla jotain muutakin. Otetaan siis vastaan vinkkejä hyvistä fysioterapeuteista Joensuun alueella.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti