1. marraskuuta 2014

A smile is a prettiest thing you can wear

smile
Tuota facebookin profiilikuvaa valitessa iski valinnanvaikeus ja tein kollaasin potentiaalisista kuvista (ja just äsken tajusin, että valitsin sen kuvan vahingossa näiden ulkopuolelta... No on sekin kiva kuva). Tästä tuli niin kivan näköinen, että halusin tulla jakamaan sen teillekin :)

En oo vielä jaksanut siirtää eilisen kuvia koneelle, joten voisin kirjoitella vähän kuulumisia tähän alle. Tänään vietin käytännössä koko päivän hallilla salibandyn merkeissä. Mein seuran kolmosjoukkueella oli kotiturnaus ja omalla joukkueella oli vastuulla toimitsijahommat. Menin jo ekaan klo 11 alkavaan peliin. Tiukka peli, joka päättyi naapuriseuran niukkaan voittoon. Klo 13-16 kävin toimitsemassa kolme peliä eli olin siellä täyttelemässä pöytäkirjoja. Alkuun oli vähän hakemista mutta siitä se sitten lähti pikkuhiljaa luonnistumaan. Oman toimitsijavuoron jälkeen jäin vielä hallille hengailemaan ennen vikaa peliä. Tunti kului kivasti ko joukkuekaverin kanssa täytettiin muitten puhelimet "näteillä" selfieillä vai friendsieitäkö ne on :D Vikan pelin jälkeen kotiin Putousta kattelemaan.

Huomenna miulla on vuorossa semmonen 7 h pituinen koulutus fyysisestä harjoittelusta. Onneks siinä on myös käytännön osio eli ei tarvii koko aikaa istua paikoillaan. En muista milloin oisin viimeks semmosta ees kokeillut, koska ei oo tarvinnut koulunpenkkiä kuluttaa helmikuun seminaarien jälkeen :D

Tämmmönen viikonloppu siis täälläpäin, mites siellä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti