3. marraskuuta 2014

Bloggajien kanssa illallisella

kerubi1kerubi2
Viime perjantaina kävin pitkästä aikaa Kerubissa. Meillä oli blogimiitti joensuulaisten bloggaajien kanssa. Isolla porukalla on sopiva löytää yhteistä aikaa ja tällä kertaa vain kuusi meistä pääsi paikalle. Toisaalta pieni porukka oli myös hyvä juttu, näin pääsi tutustumaan muihin paremmin. Mukana olivat Jenni, Milla, Roosa, Saara & Tiina. Itsehän tulin paikalle reilusti muita myöhemmin, koska olin yllättäen reeneissä myös perjantai-iltana. Vaikka liityin seuraan jälkijunassa, pääsin kuitenkin hyvin porukkaan mukaan. Juttu luisti, vaikken ollut tavannut ketään aiemmin. Illan kuvasaldo on huikea kahden kuvan laajuinen, mutta sehän kertoo vaan siitä, että oli onnistunut ilta :D Oltiin aika samalla linjalla annoksien suhteen, yhtä lukuunottamatta kaikilla valintana oli Pulled Chicken aurajuustolla, toki lisukkeet vaihtelivat vähän. Oli hyvää ja tuolla sai mahansa täyteen. Kellon lähestyttyä yhdeksää oli aika maksaa laskut ja lähdettiin jatkamaan matkaa omiin suuntiin. solasaippua
Milla järjesti vielä loppuun pienen mukava yllärin, sillä Solasaippua (lisätietoa nimeä klikkaamalla) halusi muistaa meitä kaikkia iltaan osallistuneita. Saatiin kotiinviemisiksi omat saippuat. Itse en ole vielä omaani ehtinyt testaamaan, mutta tuo ainakin tuoksuu todella hyvältä. Tuo saippuahan käy esimerkiksi vaikka hiustenpesuun.

Tää oli miun eka blogimiitti ja ois kiva päästä osallistumaan tämmösiin useamminkin. Onneksi meillä on jo suunnitteilla pikkujoulut, niin on mahdollisuus tutustua myös niihin, ketkä eivät nyt päässeet paikalle.

Kiitos kaikille kivasta illasta, miulla ainakin oli tosi mukavaa :)

2 kommenttia:

  1. Oli huippua tavata, saatiin mukava porukka kasaan ja tosiaan juttua riitti! :) Miulla oli kanssa tosi kivaa, enkä malttais oottaa pikkujouluja. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva oli tutustua :) ja toivottavasti saadaan tosiaan sumplittua ne pikkujoulut niin, että mahdollisimman moni pääsis paikalle :)

      Poista