23. marraskuuta 2014

Salibandyviikonloppu

Nyt on salibandyviikonloppu ohi. Perjantaina miulla oli omat reenit. Eilisen toimin mein edustusjoukkueen huoltaja-valokuvaajana, kun heillä oli pelit täällä Joensuussa. Jos jollain on mennyt ohi, niin vaihdoin tosiaan pelaamaan mein kolmosjoukkueeseen isomman roolin ja peliajan takia ja tämän vuoksi en siis ollut eilen pelaamassa. Reenailen kuitenkin edelleen edustuksen kanssa. Intteriltä suunnattiin Jasun kanssa hakemaan ruokaa Dollysta (<3) ja sen jälkeen Areenalle Josban peliin. Jasulle kiitokset myös ylläolevasta kuvasta :)

Miulla oli toimitsijavuoro ja tarkoituksena oli olla vara-ajassa. Pienten epäselvyyksien jälkeen päädyin kuitenkin tekemään reaaliaikaista, sähköistä laukaisukarttaa. Näin koko laukaisukartan ekaa kertaa eilen vartti ennen pelin alkua mut onneks muut neuvoi miuta niin hyvin nii selvittiin siitäkin :D Tännään olin tekemässä sit sitä vara-aikaa eli mitä oli alkuperäisessä listassa. Ennen peliä kävin myös omissa reeneissä pyörimässä.

Huomenna alkaa tiukka kolmen viikon työputki eli arkisin omat työt ja siihen päälle ohjaukset neljänä iltana viikossa. Kun tähän lisää vielä omat reenit niin saattaa olla, että blogin puolella on melko hiljaista. Palkinto tästä oottaa joulukuun puolessa välissä eli yhen yön reissu Helsinkiin, ohjelmassa ainakin Haloo Helsingin! keikka Circuksessa ja lukioaikaisen ystävän näkeminen, tähän reissuun lasken päiviä jo nyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti