21. tammikuuta 2015

3/15

VKO 3

Ma: Salibandy 1 h 30 min + Puntti 1 h + Kehonhuolto 30 min 
Ti: Salibandy 2 h + Kehonhuolto 15 min
Ke: Kilpakävely 45 min + Salibandy 1h 15 min + Puntti 1 h + Kehonhuolto 15 min 
To: Salibandy 1 h 30 min + Salibandy 2 h + Kehonhuolto 15 min
Pe: Uinti& vesijuoksu 30 min + Salibandy 1 h 15 min + Kehonhuolto 15 min 
La: Jääkiekko 1 h 45 min + Kehonhuolto 45 min
Su: Salibandy 1 h 30 min + Kehonhuolto 30 min

Yhteensä 18 h 45 min

Kävin tännään pitkästä aikaa hieronnassa ja täten vietän vapaata iltaa ilman reenejä, pitkästä aikaa. Viime viikkoa kuvasi aika lailla yksi sana, salibandy. Lauantai oli ainoa päivä, jolloin en mailaan koskenut. Silloinkin kävin katsomassa F-tyttöjen pelejä :D Tein vähän muutakin, sillä tällä kertaa oli vuorossa määrällisesti iso viikko. Salibandyn osalta kävin normaalit reenit ja perjantain vuorolla meillä oli harkkapeli oman seuran D-tyttöä vastaan, otettiin kauden eka voitto nollapelillä (vaikkei näitä mihinkään ees tilastoida :D) Sunnuntaina olin kattomassa D-tyttöjen peliä ja edustuksella oli ekstareenit, joissa olin myös. Paras reeni oli kuitenkin keskiviikkona, jolloin olin reenaa miun joukkuekaverin ja valmentajan kanssa. Opin muutaman perusasian kanttaamisesta ja tuon tunnin jälkeen kantti alkoi sujua jo paljon paremmin :)

Pari salikertaa mahtui myös mukaan. Viime viikolla kävin tutustumassa Fittariin, kun sain miun työkaverilta sinne sellaisen kolmen kerran kortin. Reenasin siellä perussalin puolella, mutta kävin pikaisesti tsekkaamassa myös sen CrossFit-puolen. Tarkoitus ois jatkossa ainakin muutamat ryhmäliikunnat siellä käydä testaamassa. Viime viikkoon mahtui myös yksi kokeilu kilpakävelyä (selkä ei tykännyt) ja uimahallissa piipahtaminen. Jääkiekko ulkojäillä oli ihan huippua ja kehonhuoltoa tuli harrastettua edes vähän joka päivä, saavutus sekin. 

Tämän viikon sunnuntaina tulen avaamaan hallikauden viimevuotiseen tapaan 800 m ja kuulalla. Yhtään varsinaista reeniä näitä varten en oo tehnyt ja nyt testissä onkin, että voiko salibandyharjoittelulla pärjätä yleisurheilussa. Vastaus on todennäköisesti että ei, mutta lähetään silti kokeilemaan :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti