7. toukokuuta 2015

18/15

VKO 18

Ma: Kävely 30 min + Salibandy 1 h 30 min + Kehonhuolto 15 min
Ti: Kävely 30 min + Juoksu & kävely 30 min  
Ke: Koripallo 1 h + Hieronta 1 h
To: Kehonhuolto 1 h
Pe: Lepo
La: Kävely 1 h
Su: Kävely 1 h

Yhteensä 8 h 15 min


Viime viikko meni aika vähäisellä reenillä. Oma vaikutuksensa oli reissaamisella ja pahentuneella jalkakivulla. Kirjoittelinkin miun tilanteesta jo edellisessä postauksessa. Nyt tilanne on onneks jo vähän parempi ja reeniäkin on tullut enemmän. Tarkoitus ois myös aloittaa taas kilpakävelyreenit ihan kunnolla, mikäli paikat vain kestävät. 

2 kommenttia:

  1. Voi apua mitkä alemmuuskompleksit omista liikuntatottumuksista :D Ensin kattoo tuota listausta että woah, ihan huikee muige kun vetää tommoista settiä, ja sitten siinä lukeekin "viikko meni aika vähäisellä reenillä"?! Whaaaat :D Huikeeta! Olisinpa mäkin noin ahkera. Tai edes puolet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitti paljon :) Eikä tartte mittään alemmuuskomplekseja saada, koska nää miun liikuntamäärät ei oo ehkä ihan verrattavissa tavan liikkujiin. Harrastan kuitenkin kahta lajia suht tavoitteellisesti ja toinen niistä sattuu olemaan vielä kestävyyslaji :D miullahan siis normaalit reenitunnit on tosissaa siinä 10 ja 20 välillä, tosin osa niistä on venyttelyy ja muuta kehonhuoltoa et en miekää kuitenkaan 20 tuntii hiki hatussa liiku :D

      Poista