16. joulukuuta 2015

Blogi-ilta Oriflamella

123456Oon saanut mahdutettua muutamia joensuulaisille bloggaajille tarkoitettuja tapahtumia suhteellisen täyteen kalenteriini aina välillä mukaan ja on kyllä mukavaa vaihtelua opiskelulle päästä näkemään muita eri tapahtumien merkeissä. Tämän viikon maanantaina pääsin osallistumaan blogi-iltaan Oriflamelle. Paikalle oli päässyt tällä kertaa vain muutama bloggaaja mutta siitä huolimatta meillä oli erittäin kiva ilta. Alkuun meille kerrottiin Oriflamesta yrityksenä ja sen jälkeen meillä oli mahdollisuus testailla tuotteita itse.7
Oriflame on tuotemerkkinä minulle entuudestaan tuttu ja tuotteita on aktiivisessa käytössä tälläkin hetkellä. Tapahtumassa innostuin tuotteista vielä hieman enemmän ja päädyinkin siihen, että ryhdyn myös itse edustajaksi. Eli jos jollain Joensuulaisella on mielenkiintoa Oriflamen tuotteita kohtaan, niin minuun voi olla yhteydessä :D Ensimmäisen tilauksen naputtelin menemään jo heti maanantaina, jotta ehdin saada vielä muutamat tuotteet pukinkonttiin.

Kiitos Oriflamelle illasta ja mukaan saadusta lahjapussukasta. Kiitos myös kaikille illassa mukana olleille bloggaajille, oli kiva taas tavata :)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti