2. helmikuuta 2015

1+1

Untitled
Kuvat täältä
Käytiin lauantaina Pieksämäellä pelaamassa taas yks turnaus alta pois. Ekassa pelissä meillä oli varmaan 50 maalipaikkaa, mutta koska tässä lajissa valitettavasti tehdyt maalit ratkaisevat, niin 2-1 tappiohan sieltä tuli. Tämä olisi ollut niin voitettavissa, koska peli pyöri koko ajan vastustajan päässä. Oma ilonaihe oli se, että sain vihdoin ja viimein maalitilin auki. Oon pelannut oikeastaan aina puolustajana, mutta vikaan erään pääsin hyökkäämään ja heti syntyi tulosta :D Edellinen sarjapeleissä tehty maali on miun ekalta kakkosdivarikaudelta 09-10 eli oli jo aikakin.

Tunti taukoa ja toiseen peliin. Oltiin vielä ensimmäinen erä pelissä mukana ja toinenkin vielä jotenkin. Kolmannessa erässä jalka alkoi jo painaa sen verran, että vastustaja pääsi iskemään ratkaisevat maalit ja tuloksena 2-5 tappio meille. Positiivista oli se, että mein ylivoima toimi vihdoinkin. Kaksi ylivoimaa, kaksi maalia (+syöttöpiste toiseen maaliin) Pelasin koko pelin vasenta laitaa, mutta tämä peli ei mennyt lähellekään niin hyvin omalta osalta kuin edellinen. Kuten aiemmin tätä joukkuetta vastaan, tämäkään peli ei ollut nättiä katseltavaa pelillisesti. Jäähyjä tuli molemmille joukkueille useampi, kun taas päivän ekassa pelissä kumpikaan joukkue ei jäähyaitiota käynyt testaamassa. Päivän paras oli ehkä vastustajan valmentajan kommentti sen jälkeen ko miuta oli (taas) rikottu. Tuomari kävi sanomassa että lopettaisivat jatkuvan rikkomisen mihin tää valmentaja kommentoi, että tää on naisten sarjaa eikä mitään C-tyttöjä. Tiiän, että mein joukkue on nuori, mutta miusta oli kauhean huvittavaa, että tuo kommentti tuli sen jälkeen ko miuta oli rikottu :D

Loppuun voisin vielä todeta, että onneks ei tarvii mennä enää Pieksämäelle pelaamaan. Liikuntahallissa on erittäin huono sisäilma. Vai mitä tästä kertoo se, että pari meidän pelaajaa eivät meinanneet saada kunnolla henkeä enää toisen pelin loputtua. Itsekin huomasin toisen pelin aikana sen, että hengästyin todella helposti. En väitä, että miulla ois mitenkään erittäin hyvä kunto, mutta en muista että aiemmin noin olisi käynyt. Lisäksi nyt pari päivää on ollut vähän tukkoisempi olo, jonka luulen johtuvan myös noista sisäilmaongelmista. Tähän voisin taustaksi kertoa sen, että kävin kaksi vuotta homelukiota. Viimeinen vuosi oltiinkin evakossa, kun koulu meni käyttökieltoon. Onneksi miulla tuo oireilu ei ole niin pahaa mitä joillain muilla on.