22. huhtikuuta 2015

#osmjkl

osm1osm2osm3osm4
Viime viikonloppu sujui mukavissa merkeissä Jyväskylässä, jossa pelattiin opiskelijoiden suomenmestaruuskisat salibandyssa. Viime vuosi jäi väliin koska olin reissussa, niin tänä vuonna sit entistä innokkaampana mukana. Lähettiin liikkeelle lauantai-aamuna puol seiskan jälkeen ja osa mein joukkueen jäsenistä tapasi toisensa ensimmäistä kertaa vasta parkkipaikalla lähtöaamuna eli aika sekalaisella porukalla oltiin liikenteessä. Meillä oli kuitenkin ihan huikee porukka ja ainakin ite pääs tutustumaan noitten kahen päivän aikana hyvin porukkaan.

Menestyksellisesti kisat ei olleet meille parhaat mahdolliset, mutta pidettiin JANOn mainetta yllä senkin edestä sit kentän ulkopuolella. Pelillisen annin voisi tiivistää siihen, että onhan SM-pronssi voittamatta yhtään peliä aika kova suoritus :D Jotain kertoo myös ehkä se, että pelit kulki paremmin sunnuntaina, vaikka noin puolet joukkueesta oli hotellilla joskus neljän maissa yöllä. Oltiin vissiin lauantaina siis väärällä taktiikalla liikkeessä kun ajeltiin Joensuusta suoraan. Ajoin muuten ite koko ajan, mittariin kertyi noin 550 km kahteen päivään. Selvisin myös Jyväskylän keskustasta, mitä eniten etukäteen pelkäsin.

JANO tuli tunnetuks viime vuonna selfieistään ja jatkettiin samalla linjalla. Kuten kuvista voi päätellä (kamera jäi kotiin joten puhelinlaatu :D) Järjestäjätkin muistivat jo meidät ja saatiin mm. oma 5 min hetki julkisuudessa ko päästiin Palokassa valkokankaalle Twitterin kautta :D Viikonloppu oli siis kokonaisuudessaan ihan mahtava ja saattaa olla, että miut löytää myös ens vuonna näistä karkeloista. Karelia nimittäin muisti tässä alkuviikolla kirjeellä ja miul on nyt kaks viikkoo aikaa päättää et mitä teen ens syksynä.

Ps. loppuun vielä pieni mainostus mein koutsin blogista, käykää kattomassa miten Lassen viikkotehtävävuosi etenee. Saatiin hyvät naurut viikonloppuna, varsinkin sunnuntaina. Käy täällä (klik) lukemassa, että miksi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti