9. kesäkuuta 2015

Lontoo day 3 & 4

Vihdoin viimeiset kameran kuvat. Voisin vielä jossain vaiheessa laittaa muutamat kollaasit puhelimen kuvista tulemaan. Lauantaina miulla oli järkkäri koko ajan hotellilla, sillä ohjelmassa oli eka vähän shoppailua, jonka jälkeen olikin aika suunnistaa toiselle laidalle Lontoota ja valioliigan peliä. Meillä oli liput West Ham-Everton-peliin. Ennen peliä piti tietty käydä haistelemassa tunnelmaa paikallisessa pubissa, jossa riitti porukkaa. Peli itsessään oli aika tylsä, vasta lopussa alkoi tapahtua. Poislähteminen olikin sitten oma show. Jono metrolle oli monta sataa metriä ja siinä vaiheessa ko oltiin kierretty joku viis korttelia ympyrää niin päädyttiin siihen, että mennään yksille odottelemaan jonon lyhentymistä. Siellä menikin sitten pieni tovi ja suunnattiin syömään päivällistä tyylikkäästi myöhässä. Syötiin pitkän kaavan mukaan ja oikein hyvät ruoat oli. Paikkana meillä oli Rainforest Cafe, jonka tuotosta osa menee sademetsien suojeluun. Istuttiin tän jälkeen vielä hetken aikaa keskustassa ennenko väsymys iski ja lähdettiin hotellille yhden työkaverin kanssa. Osa jäi jatkamaan vielä iltaa vähän pidempään.
3.13.23.33.43.53.63.73.83.9
Nää ylläolevat kuvat on Kensington Gardenista ja Hyde Parkista. Kävin siellä sunnuntaiaamuna kävelemässä ja kuvaamassa. 3.103.113.123.13
Seikkailin vielä ympäri Lontoota, lähinnä keskusta-alueella. Sitten tulikin jo vähän kiire hotellille, missä meillä oli huoneen luovutus klo 12. Tän jälkeen oli vielä tunti aikaa ennen bussin lähtöä. Viimeiset shoppailut ja lentokentälle bussilla. Onneks tällä kertaa matka joutui huomattavasti nopeammin kuin tullessa. Pientä jännitystä saatiin kuitenkin matkan loppumetreillä, kun puolet mein ryhmästä joutui StandBy-listalle. Käytiin välillä syömässä ja sitten kiireellä portille odottamaan tuomiota. Loppu hyvin, kaikki hyvin kun päästiin kaikki samaan koneeseen. Suomessa meillä oli vielä odottelua ennen kuin kone Joensuuhun lähti. Onneks silloin tuli jääkiekon MM-finaali, niin oli jotain katseltavaa. Joensuussa oltiin maanantain puolella ja kotona olin joskus yhden maissa.

Tällainen reissu. Paljon nähtiin ja koettiin, mutta paljon jäi myös näkemättä. Haaveena onkin päästä joskus uudelleen Lontooseen ja tehdä kaikkea mitä nyt ei ehtinyt. Esimerkiks Harry Potter Studiot ois kiva päästä näkemään paikan päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti