18. joulukuuta 2015

Winter Tag

Oon bongannut monista blogeista tän Winter tag-haasteen ja tää vaikutti niin kivalta et haluan ehdottomasti tehdä itsekin tämän. Jos ette ole tehneet tätä vielä, niin tehkää ihmeessä.
joulu2bh4haudoillaTee VS kaakao VS kahvi
- Kahvista en tykkää joten tee tai kaakao. Riippuu fiiliksestä, yleensä kaakao.

Polvisukat VS villasukat?
- Villasukat <3 Varsinkin semmoiset isot pitkävartiset.

Hokkarit VS kaunoluistimet?
- Pienempänä luistelin kaunoluistimilla mutta niistä jouduttiin teroittamaan alimmat piikit pois koska kompastuin aina niihin :D Viimeiset vuodet oon luistellut pikkuveljiltä pieneksi jääneillä hokkareilla, joten valitsen ne.

Lumiukkojen tekeminen VS lumienkeleiden tekeminen?
- En oo pitkään aikaan tehnyt kumpaakaan, pitää korjata tilanne. Sanon ehkä kuitenkin lumiukot, niistä voi tehdä niin erilaisia. Ja ne säilyy pidempään.mievalmiit Joulutortut VS piparit?
- Molemmista tykkään mutta joulutortut. Ja toisin kuin monille muille, miulle täytteellä ei oo väliä vaan kaikki käy.

Pehmeä paketti VS kova paketti?
- Pienempänä olin kovasti sitä mieltä, että kova paketti, mutta nykyään ilahdun yhtä paljon molemmista.

Paras talviurheilulaji?
- Hiihto ja pipolätkä.

Paras tapa viettää talvista vapaapäivää?
- Oi tähän ois monta vaihtoehtoa. Yks ois että ois pikkupakkanen, aurinko paistais kivasti ja ei ois kiire mihinkään. Sais herätä rauhassa ja tehdä kunnon aamupalan. Talviseen vapaapäivää kuuluu ehdottomasti ulkoilu. Vois käydä tekemässä laturetken ja ottaa eväät sekä termariin lämmintä kaakaota tai kuumaa mehua. Innostuin viime vuonna myös pipolätkästä eli kaveriporukalla vois käyä vähän höntsäilee ulkojäillä. Illalla vois saunoo ja paljuilla. Jos ois Lapissa nii unelma ois et illal vois ihailla vielä kunnon revontulia.

Paras joululaulu?
- Niitä on niin paljon ja tällä hetkelläkin miul soi Spotifyssa itse koottu jouluinen soittolista. Tässä jotain lemppareita: Tulkoon joulu, Pellavapään joulu, Lumivalkeaa, Tähti tähdistä kirkkain, Joululaulu ja Taivas sylissäni.

Paras jouluinen/talvinen elokuva?
- Joulupukki ja noitarumpu on hyvä. Disneyn ne jouluiset "kokoelmat" oon myös monesti kattonut läpi. Ja jouluiset komediat on myös hyviä. Yksin kotona-leffat oli pienempänä lemppareita.joulutähtienkeliruka6 Paras jouluherkku?
- Kinkku kuuluu joulupöytään. Ja lanttulaatikko <3 Riisipuurosta ja luumukiisselistä tykkään myös. Oikeastaan lähes kaikki on hyvää, yllättäen :D

Parasta talvessa?
- On niin paljon valoisampaa kun on lunta. Pääsee ulkojäille ja hiihtämään.

Paras vaatekappaleesi talvella?
- Pari talvea sitten ostettu parkatakki on ahkerassa käytössä edelleen ja se on ihanan lämmin. Tai joku yli-iso lämmin neulepaita.

Parhaat talvikengät?
- Jotkut lämpimät mutta samalla myös kivan näköiset. Metsästän vielä täydellisiä.ruka7ruka211 Kerro jokin hyvä muisto liittyen jouluun!
- Viime joulu oli erilainen, vietettiin ensimmäistä kertaa joulua kodin ulkopuolella. Vuokrattiin ystäväperheen kanssa mökki Rukalta. Rakastan Lappia vaan niin paljon ja tuo reissu vaan lisäsi tuota rakkautta. Ne maisemat oli jotain mielettömän upeaa ja varsinkin nuo puut. Lisäksi samalla reissulla näin ensimmäistä kertaa ikinä revontulet <3

Mainitse yksi joululahjatoiveesi tälle vuodelle!
- Uus läppäri tämän 7,5 vuotta vanhan viimeisiään vetelevän tilalle.

Mikä on sun ehdoton must-have juttu talvella?
- Pulkkämäkeen pitää päästä vähintään kerran talven aikana.

Pidätkö glögistä?
- Pidän. Maanantaina sain vielä uuden ahaa-elämyksen kun meille tarjottiin glögiä kanelitankojen ja tähtianisten kera. Rakastuin <3

Pidätkö talvesta? Miksi / miksi et?
- Pidän. Tykkään kun on valoisaa. Pääsee tekemään kaikkia kivoja talvisia juttuja. Silloin en pidä, jos kovat pakkaset jatkuvat liian pitkään tai lunta ei ole maassa ollenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti