19. lokakuuta 2011

Päätöksenteon sietämätön vaikeus


Hejssan alla!

Viitaten tuohon otsikkoon, nii oon tehny vihdoin päätöksen sen salibandyn suhteen. Järkisyistä päädyin piettämään välivuojen vaikka en niin ois halunnukkaan tehä. Oisin päässy varmasti vaan kahteen turnaukseen nii en koe järkevänä maksaa siitä monmtaa kymppii. Lisäks mahdollinen pelaaminen ens vuonna helpottuu ko ei tartte miettii mitään seurasiirtoja yms. Ja tulee myös paljon halvemmaksi maksaa vaan reeneissä käymisestä.  Olin tänään kuitenkin tän kyseisen joukkueen mukana pelaa harkkapelii tuolla naapurimaan puolella Kalixissa (vajaan tunnin ajomatka täältä). Lähtökohdat oli et joukkueet on pelannu kolmesti tasan ja Tornio on hävinny kahesti. Mut myöhän mentiin ja voitettiin 3-4 :) Pelattiin 3 x 20 min. Lopussa meinas pikkasen jännittää. Oma peli meni ainaki muitten mielestä hyvin et kai se sit meni. Ottaen huomioon sen  et oon aina ennen ollu vasen nouseva pakki. Nyt pelasin ekan erän vasenta ja muut erät oikeeta pakkii ja olin se alempi nii oli vähän totuttelemista :D ps. nähtiin menomatkalla hirvi ja poroja :) paluumatka ruodittiinki sit reenejä ja valmentajaa ja sitä et josko mie vaikka joskus vetäsin reenit nii tulis vähän uutta, erilaista ja ennen kaikkee vähän tehokaampaa :D

Toinen päätös mikä miun piti tehä ja joka vaikutti myös tuohon ylempään päätökseen oli se, että mitä mie teen keväällä. Eka olin lähössä harjoitteluun ulkomaille mut nyt mietinkin et opintojen kannalta järkevintä ois lähtee vasta kesällä ja tehä suuntautumisopintojen eka osa jo nyt eikä jättää ens keväälle. Kilpailukausi ehkä vähän kärsii mut eipä ens kesänä mitään isoja kisoja varmaan ookaan riippuen vähän seurasiirroista yms. nii SM_viestit vois olla ainoot. Mut siis miun piti päättää miun suuntautuminen. Näillä näkymin oon nyt kuitenkin päätymässä järjestö- ja vapaaehtoistyöhän, joka siis opintojen alussa oli vielä semmonen aihe johon en missään nimessä ollu suuntautumassa. Mut sit aattelin et se vois olla fiksuin vaihtoehto jos halusin johonkin urheiluseuraan vaikka töihin. Elikkä tammikuun lopussa oiskin sit edessä muutto täältä pohjoisesta etelään eli Nurmijärvelle. On ainaki lyhkäsempi matka kotiin ja pääsee näkemään useemmin (lue useemmin ko kerran puolessa vuojessa) Etelä-Suomessa asuvia kavereita :) Mut kyl miul tulee vähän ikävä myös Tornioo ja torniotyyppejä. Tää on just tää ikävä puoli muuttamisessa et kaikkialle jää paljon mahtavia tyyppejä joita tulee sit ikävä. Mut onneks on mm. facebook ;)

Ja ettei ois jääny ihan kuvattomaks tää postaus nii yllä vähän eilisen asuja. Tosissaan alotin eilen koulun semmoi kolmen viikon lomailun jälkeen nii jaksoin vähän panostaa pukeutumiseen (farkut Bershka, T-paita Seppälä ja Adidaksen takki Stadium jos nyt jotain sattuu kiinnostamaan :D) Alempi kuva otettu ennen reeneihin lähtöö. Päällä se Suomi-Ruotsi maaottelun rakkaustakki ja FatPipen golleget. Nyt tulee näitä peilikuvia ko en omista mitään itselaukasinta yms ja jalustakin on kotikotona, koittakaa kestää ;)

Mut nyt vois unille et jaksaa huomenna herätä kouluun. Onneksi alkaa vasta puoli kaheltatoista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti