17. lokakuuta 2014

Viikon 41 liikunnat

Viikko 41 (kevyt)
Ma: Kävely 1 h + Kehonhuolto 1 h
Ti: Salibandy 1 h 45 min + Kehonhuolto 45 min
Ke: Puntti 1 h
To: Salibandy 1 h 30 min + Kehonhuolto 30 min 
Pe: Uinti & Vesijuoksu 1 h + Salibandy 1 h
La: Puntti 1 h
Su: Kävely 2 h + Kehonhuolto 1 h

Yhteensä: 13 h 30 min

Kotiuduin tiistaina Joensuuhun, enkä oo kovinkaan paljoa aikaa koneella viettänyt joten viikkokoostettakin ehdin laittamaan vasta nyt. Tällä hetkellä tuossa olohuoneen lattialla odottaa monta pinoja vaatteita, sillä sain vihdoinkin varattua kirppispaikan marraskuun alkupuolelle. Jättikirppis muuttaa Siihtalaan ja miulla on paikka varattuna 4.-10.11. Voisin vaikka laittaa muutaman kuvan myytäväksi menevistä jutuista tännekin.

Mutta nyt asiaan eli viime viikon reeneihin. Viime viikko on semmoinen, mikä miun perusreeniviikko talvella tulee varmaan olemaan. Tosin keskiviikon reenit oli peruttu (meille ilmoittamatta) eli salibandya tulee 3-4 kertaa viikkoon. Oon yrittänyt myös käydä salilla ainakin kerran viikkoon. Kävin myös pitkästä aikaa vesijuoksemassa ja uimassa. Oon yhdistänyt tuohon kilpakävelyn eli juoksen ja kävelen vuoronperään. Tällä kertaa kokeilin myös pieniä spurtteja 5 min välein eli yhteensä  6 x n. 25 m puolen tunnin aikana ja loppuaika sit uiden. Kehonhuoltoa olen myös lisännyt. Suurimmaksi osaksi selän takia. Ei se vieläkään oireeton ole, mutta tällä viikolla se on ollut jo paljon parempi. Saatan selvitä siis ilman lääkärikäyntiä. Varasin kuitenkin ajan Kalevalaiseen jäsenkorjaukseen lokakuun lopulle ja sinne aion myös mennä. Lisäksi ois tarkoitus alkaa käydä hieronnassa säännöllisesti, kunhan mein työpaikan oppilashieronnat taas alkaa kuun lopussa :)

Tämmöstä tällä kertaa. Seuraavaks suuntaan peleille valmistaviin reeneihin, koska huomenna vuorossa on kauden eka vieraspelimatka. Kuopio ja Studentia kutsuu. Saattaa kyllä olla, että omat peliminuutit jää pieniks mut oon jo viime kauden aikana tottunut siihen. Eihän se tietenkään kivaa oo, mutta mie en oo se kuka päättää peluutuksesta. Ainakin pääsen todennäköisesti vaihtamaan kuulumisia miun siskon kanssa, kun se lupas tulla kattomaan peliä/pelejä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti